The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 14:  Sadio Mane of Liverpool battles with Andreas Christiansen of Chelsea during the Premier League match between Liverpool FC and Chelsea FC at Anfield on April 14, 2019 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Vodafon (Κωνσταντινούπολη)

Στις 14 Αυγούστου τους φιλάθλους περιμένει εξαιρετικός αγώνας, διότι εκείνη την ημέρα θα διεξαχθεί η μάχη για το Σούπερ Καπ της ΟΥΕΦΑ των δύο αγγλικών μεγιστάνων. Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Τσέλσι.

Ασυγκράτητη Λίβερπουλ

Την περασμένη σεζόν η Λίβερπουλ έκανε ό, τι περίμεναν από την ομάδα, κατάφερε να πάρει το Champions League. Στην Πρέμιερ Λιγκ η ενδεκάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε επίσης υπέροχη εμφάνιση, κι όμως έμεινε ένα βαθμό πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία έχασε τον αγώνα για το Σούπερ Καπ σ’ αυτή τη σεζόν. Στον πρώτο γύρο του αγγλικού πρωταθλήματος οι «κόκκινοι» νίκησαν εύκολα τον νεοφερμένο Νόρβιτς στην έδρα της με σκορ 4:1. Η ομάδα σημείωσε όλους τους στόχους στο πρώτο ημίχρονο κιόλας, και στη συνέχεια απλώς περίμενε να τελειώσει το παιχνίδι. Λόγω τραυματισμού, ο βασικός τερματοφύλακας του συλλόγου Alisson δεν θα μπορέσει να παίξει σε αυτόν τον αγώνα, θα είναι μεγάλη απώλεια. Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να χάσει το δεύτερο τρόπαιο αυτή τη σεζόν.

Ευάλωτη Τσέλσι

Η περασμένη σεζόν για την Τσέλσι δεν ήταν κακή, η τρίτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, η κατάκτηση του Europa League. Το καλοκαίρι η ομάδα υπέστη πολλές αλλαγές, πρώτα απ’ όλα έγινε αλλαγή του προπονητή, αντί του Μαουρίτσιο Σάρι ήρθε ο Φρανκ Λάμπαρντ. Η ομάδα έχασε επίσης το κύριο αστέρι της τον Eden Azar, ο οποίος πωλήθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα αυτά αποτελούσαν ανησυχητικές προσκλήσεις για ηγεσία, αλλά προφανώς αγνοήθηκαν. Ήδη ο πρώτος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ έδειξε τη λυπηρή κατάσταση των «συνταξιούχων», επίπονη ήττα 4:0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «μπλε» έχουν επίσης ολόκληρη ομάδα τραυματισμένων, αμφισβητείται η συμμετοχή του Willian, ο οποίος θα μπορούσε να γίνει ηγέτης των επιθέσεων. Η τρέχουσα Τσέλσι δεν μπορεί να αντισταθεί στην ισχυρή Λίβερπουλ.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Την περασμένη σεζόν η Λίβερπουλ κατόρθωσε να κερδίσει στην έδρα της την Τσέλσι 2:0, και εκτός έδρας έπαιξε ισοπαλία 1:1. Επίσης οι σύλλογοι συναντήθηκαν στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί οι «μπλε» αποδείχτηκαν ισχυρότερα – 2:1.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ διατήρησε ωραία σύνθεση, είναι καλοστημένη ομάδα, ο καθένας ξέρει τι να κάνει. Στην Τσέλσι κυριαρχεί το χάος, αυτό επιβεβαιώθηκε από το τελευταίο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συμφωνούμε με τις εταιρείες στοιχημάτων ότι οι «κόκκινοι» είναι φαβορί του αγώνα, γι’ αυτό προτείνουμε να πάρετε την καθαρή νίκη τους. Ακόμα και η απώλεια του Alisson δεν πρέπει να εμποδίζει τη Λίβερπουλ να κερδίσει το τρόπαιο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,61.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *