The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-Liverpool-Chelsea-14.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 14 Απριλίου στο Λίβερπουλ θα πραγματοποιηθεί ο κύριος αγώνας του 34ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας – η Λίβερπουλ εντός έδρας θα φιλοξενεί την Τσέλσι. Θα είναι πραγματική «μάχη», γι’ αυτό προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Τσέλσι.

Και πάλι σερί νικών

Αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ για άλλη μια φορά ανέβηκε στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η ομάδα πρέπει να περιμένει το λάθος της Μάντσεστερ Σίτι. Οι παίκτες της Λίβερπουλ έπαιξαν ένα παιχνίδι περισσότερο και είναι μπροστά από τους ανταγωνιστές μόνο 2 βαθμούς. Οι «κόκκινοι» έχουν ήδη φτιάξει το παιχνίδι τους, έχοντας κερδίσει τους τελευταίους έξι αγώνες με συνολικό σκορ 16:6. Εντός έδρας ο σύλλογος έχει να χάσει 17 συνεχόμενους αγώνες – 14 νίκες και 3 ισοπαλίες. Καθώς και η αποτελεσματικότητα της Λίβερπουλ μπροστά στους οπαδούς της είναι απλά υπέροχη. Αξίζει ιδιαίτερη μνεία ότι την Τρίτη η ενδεκάδα του Γιούργκεν Κλοπ εντός έδρα νίκησε την Πόρτο (2:0) στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Champions League, οπότε οι παίκτες μπορούν να χαλαρώσουν λίγο τώρα.

Δύσκολο πρόγραμμα εξαντλεί την ομάδα

Την ίδια στιγμή η Τσέλσι με αδιανόητο τρόπο ανέβηκε στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί εδώ. Απλώς πίσω τους Λονδρέζους πιέζουν οι αντίπαλοι, οι οποίοι έχουν πιο απλό πρόγραμμα. Και πραγματικά αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι για τον «συνταξιούχος» αυτή την εβδομάδα (Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή). Επιπλέον, η ενδεκάδα του Σαρί έχει να παίξει επίσης την ερχόμενη Πέμπτη το δεύτερο παιχνίδι του Europa League, που σίγουρα δε θα ξεχάσουν. Πρέπει να σημειωθεί ξεχωριστά ότι η ομάδα εκτός έδρας χάνει και χάνει πάντα και από όλους.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι είναι γενικά καλή, αλλά τώρα η ομάδα απλά δεν είναι έτοιμη να πολεμήσει τη Λίβερπουλ επί ίσοις όροις. Και το θέμα δεν είναι καν σε αγωνιστική φόρμα, αλλά απλά σε σωματική κούραση. Αυτός ο παράγοντας θα βοηθήσει τους γηπεδούχους, οπότε και η νίκη πρέπει να είναι σ’ αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *