The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - JANUARY 02: Christian Pulisic of Chelsea stands next to a dejected Mohamed Salah of Liverpool after scoring a goal to make it 2-2 during the Premier League match between Chelsea  and  Liverpool at Stamford Bridge on January 2, 2022 in London, England. (Photo by James Williamson - AMA/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023, 2:30 μ.μ.
Άνφιλντ
Στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ ήδη στο απόγειο αυτής της εβδομάδας, διεξήχθησαν αγώνες. Ωστόσο, μια πλήρης περιοδεία θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου και αμέσως θα διεξαχθεί ο πρώτος, ίσως, ο κεντρικός αγώνας ολόκληρου του Σαββατοκύριακου: η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει την Τσέλσι. Ποιος από τους γίγαντες-χαμένους θα κερδίσει; Ο ιστότοπός μας περιέχει δωρεάν πρόβλεψη για αυτόν τον σημαντικό αγώνα στις 21 Ιανουαρίου 2023.
Η Λίβερπουλ έχει μια τρομερή σεζόν
Οι Reds σίγουρα θυμούνται τις αποτυχίες τους τη σεζόν 2020/2021. Αλλά στο τέλος κατάφεραν να τελειώσουν καλά και στον επόμενο κύκλο κέρδισαν και τα δύο κύπελλα, έφτασαν στον τελικό του Champions League και κρενόντουσαν στην πλάτη της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League μέχρι το τελευταίο. Όχι, τώρα μπορούμε να μιλάμε για κατάκτηση του Σούπερ Καπ, ξανά με τους «πολίτες», και πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Όμως στην εγχώρια αρένα, δεν βοήθησε ακόμη και η μεγάλη παύση που όλοι ήλπιζαν. Βέβαια υπήρξαν μερικές νίκες τον Δεκέμβριο, κόντρα στην Άστον Βίλα και τη Λέστερ. Μετά όμως, δέχθηκαν 3 γκολ τόσο από την Μπρέντφορντ όσο και από την Μπράιτον, χάνοντας φυσικά και από τις δύο.
Η Τσέλσι προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ξοδεύοντας χρήματα
Οι «Μπλε» από αυτή την άποψη, ξεπέρασαν τη Λίβερπουλ, και γενικά σχεδόν όλους κατά τη διάρκεια του μεταγραφικού «παραθύρου» του Ιανουαρίου. Και πάλι, έβαλαν δεκάδες εκατομμύρια για έναν άλλο αμυντικό, τον Badiashile, δανείστηκαν ακριβά τον Joao Felix, ο οποίος ήθελε να φύγει από την Ατλέτικο, και στη συνέχεια έβγαλε τα απαιτούμενα 70+30 στη Shakhtar για τον νεαρό Mudrik. Ωστόσο, διέκοψαν ένα ανεπιτυχές σερί 3 ηττών χωρίς τον Μιχαήλ, το μοναδικό γκολ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας σημείωσε ο Χάβερτς. Αλλά είναι μόνο «αετοί», που έχουν αρκετά δικά τους προβλήματα και μειονεκτήματα.
Προηγούμενοι αγώνες
Τέσσερις συνεχόμενες φορές ο βασικός χρόνος των αγώνων μεταξύ των συλλόγων έληγε με ισοπαλίες. Αλλά στη συνέχεια δύο φορές στο κύπελλο σε διαδικασία των πέναλτι κέρδισε τη Λίβερπουλ.
Πρόβλεψη
Η Λίβερπουλ θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού. Όμως και οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε κρίση, οπότε καλύτερα να μείνουμε στην επιλογή «under 3,0» με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *