The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Τσέλσι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Челси-22.07b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λίβερπουλ. Στάδιο Anfield

Ο κεντρικός αγώνας του τριακοστού έβδομου γύρου της Premier League μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ με εξαιρετικό στιλ εξασφάλισε το καθεστώς της πρωταθλήτριας της χώρας, κερδίζοντας 93 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 77:29. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στο τέλος του πρωταθλήματος οι παίκτες του Μέρσεϊσάιντ χαλάρωσαν λιγάκι. Οι νίκες 2:0 επί της Άστον Βίλα και 3:1 επί της Μπράιτον αντικαταστάθηκαν από ισοπαλία 1:1 με τον Μπέρνλι, καθώς και ήττες 0:4 από την Μάντσεστερ Σίτι και 1:2 από την Άρσεναλ.

Τσέλσι

Η απόδοση της Τσέλσι είναι πολύ πιο μέτρια: τρίτη θέση, 63 πόντοι στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 64:49. Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις οι μπλε έχουν κερδίσει σημαντικές νίκες 1-0 επί της Νόριτς, 3-2 επί της Κρίσταλ Πάλας και 3-0 επί της Γουότφορντ. Αλλά την ίδια στιγμή οι Λονδρέζοι κατάφεραν να χάσουν 2-3 από τη Γουέστ Χαμ και 0-3 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που έθεσε σε κίνδυνο τη θέση τους στην κορυφή-4.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη Λίβερπουλ να εγκαταλείψει το γήπεδο χωρίς γκολ. Αλλά από την άλλη πλευρά η Τσέλσι πρέπει επίσης να επιτεθεί πολύ για να επιτύχει τον στόχο της. Η πρόβλεψή μου έχει ως εξής: οι ομάδες θα ανταλλάξουν αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *