The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Στόουκ Σίτι:πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-StokeCity-28.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Άινφιλντ

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018, 2:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Το 36ο γύρο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Αγγλίας ξεκινά με τον  αγώνα μεταξύ Λίβερπουλ και Στόουκ Σίτι. Οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν το ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου ματς στους μελλοντικούς γηπεδούχους, οι παίκτες του Κλοπ στο υψηλότερο επίπεδο έπαιξαν στον αγώνα εναντίον Ρόμα στο Champions League, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 5:2. Οι «κόκκινοι» στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχουν ακόμα λύσει όλα τα προβλήματά τους.

Τρίτοι

Η Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν στο πλαίσιο του αγγλικού πρωταθλήματος έπαιξε 35 παιχνίδια, στα οποία έχει καταφέρει να αποκτήσει εβδομήντα ένα βαθμό. Η βαθμολογία αυτή επιτρέπει στους «κόκκινους» να βρίσκονται στην τρίτη θέση στην κατάταξη, η διαφορά από την Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση, αποτελεί 8 βαθμούς, αλλά οι «μπλε» έχουν ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά, δηλαδή, η ομάδα του Κλοπ δεν έχει ακόμα εγγυημένη θέση στην κορυφή-4.

Αουτσάιντερ

Η Στόουκ εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, οι «ερυθρόλευκοι» μετά τους 35 αγώνες έχουν στο ενεργητικό τους 29 βαθμούς και είναι πίσω από τη σωτήρια 17η θέση, στην οποία βρίσκεται η Σουόνσι, 4 βαθμούς, αλλά οι «κύκνοι» έχουν ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά. Η κατάσταση είναι κρίσιμη, για να διατηρήσουν τη θέση στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου η ομάδα πρέπει να κερδίζει κάθε επόμενο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα στο «Άνφιλντ». Άραγε η Στόουκ Σίτι πηγαίνει στο Λίβερπουλ για να επιτεθεί.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι μια πολύ επιθετική και παραγωγική ομάδα, ιδιαίτερα στους αγώνες εντός έδρας. Οι «κόκκινοι» θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να λύσουν στο συντομότερο χρονικό διάστημα το πρόβλημα με τη τελική πρόκριση στην κορυφή-4. Όμως και η Στόουκ Σίτι θα ρισκάρει και θα επιτίθεται, ο αγώνας υπόσχεται να είναι διασκεδαστικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: γκολ και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *