The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για το παιχνίδι στις 2 Ιανουαρίου 2020

Liverpool-SheffieldUnited-02.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Στην Αγγλία από την πρώτη μέρα του νέου ημερολογιακού έτους θα ξεκινήσει η Πρέμιερ Λιγκ, σχεδόν ολόκληρο το πρόγραμμα του 21ου γύρου θα χωρέσει σε μια μέρα. Η εξαίρεση θα είναι μόνο μία συνάντηση, μεταξύ Λίβερπουλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία αναβλήθηκε για την Πέμπτη. Θα συνεχιστεί η σειρά των «κόκκινων»; Οι αναγνώστες του ιστότοπού μας μπορούν ήδη να διαβάσουν την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 2 Ιανουαρίου 2020

Η Λίβερπουλ μπορεί να είναι ικανοποιημένη 95 τοις εκατό με το περασμένο έτος

Οι παίκτες του Μέρσεϊσαντ  δεν κατάφεραν να γίνουν πρωταθλητές της Αγγλίας το 2019. Έκαναν σχεδόν ό, τι μπορούσαν, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ακόμα καλύτερη. Όμως η αποζημίωση ήταν επίσης καλή, ο Κλοπ πήρε το μεγάλο τρόπαιο, κερδίζοντας το Champions League. Και, ξαφνιάζοντας όλους ξανά με την απροθυμία να αγοράσει κάποιον το καλοκαίρι, ο Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες του σε ένα μοναδικό στυλ περνούν τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Έχουν παιχτεί ήδη 19 αγώνες και μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν σε θέση να κερδίσει βαθμούς στον ηγέτη. Τα πάντα είναι κοντά στο ιδανικό: ο πολύ αξιόπιστος Alisson στο τέρμα, κορυφαίοι αμυντικοί (όχι μόνο ο  φαν Ντάικ, αλλά ο Robertson και ο Alexander-Arnold θεωρούνται οι καλύτεροι σε θέσεις), λογική άμυνα στη μέση, ακονισμένη για το γερμανικό «hegenpressing» του Γερμανού, τέλεια επίθεση, την οποία έκανε πιο διαφορετική ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν. Με το παιχνίδι στο χέρι η Λίβερπουλ είναι 13 βαθμούς μπροστά από τη Λέστερ και 14 βαθμούς μπροστά από την Σίτι. Ο αγώνας για τον τίτλο τελείωσε;

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δικαιολογημένα θεωρείται η ανακάλυψη αυτής της σεζόν

Οι «λεπίδες» επαναλαμβάνουν την ενδιαφέρουσα στατιστική της ποδοσφαιρικής Αγγλίας. Τον τελευταίο καιρό ένας από τους νεοφερμένους συμμετέχει σοβαρά στον αγώνα για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Πριν από ένα χρόνο το έκανε με επιτυχία η πλούσια Γουλβερχάμπτον με το πορτογαλικό σημάδι στη σύνθεση της ομάδας. Η Σέφιλντ έχει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Πρόκειται για ένα έργο άνευ όρων «προπονητικό», το οποίο είναι καλυμμένο μαζί, ουσιαστικά, με βάση τα ταλέντα του Κρις Γουάιλντερ. Αυτός ανέβασε την ομάδα από την 1η Κατηγορία και κάποιοι παίκτες από εκείνη την ομάδα εξακολουθούν να βρίσκονται στην αίτηση, και όχι μόνο ονομαστικά, αλλά και βγαίνουν στο γήπεδο. Ο Fleck – σκοράρει πολύ, στο λογαριασμό του Σκωτσέζου, ο οποίος δεν κρύβει προβλήματα με το αλκοόλ, είναι 4 γκολ. Αυτή η προσέγγιση αποδείχθηκε περισσότερο από βιώσιμη, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σημείωσε 29 βαθμούς για τον 1ο γύρο και παρέμεινε σταθερά στην ομάδα των υποψηφίων για ευρωπαϊκούς αγώνες.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 28 Σεπτεμβρίου οι ομάδες πραγματοποίησαν τον πρώτο επίσημο αγώνα τους μετά από 12 χρόνια. Αποδείχθηκε δύσκολος για το φαβορί, το μοναδικό γκολ σκόραρε ο Ζεορζίνιο Βινάλντουμ στο 70ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Δύσκολα να πιστέψει κανείς ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα προκριθεί στο Europa League. Το πιο πιθανό, συνειδητοποιώντας ότι η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ δεν θα φύγει πουθενά, οι «λεπίδες» θα κατεβάσουν τους ρυθμούς. Στην ουσία ήδη έχει γίνει: 1-1 με την Γουότφορντ, 0-2 με την Σίτι… Κάτι παρόμοιο θα συμβεί και τώρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *