The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Σάλτσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 2 Οκτωβρίου 2019

Liverpool-RedBullSalzburg-02.10b

Οκτωβρίου 2019

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ θα συναντηθεί με τη Σάλτσμπουργκ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 10:00 μμ. στο Άνφιλντ.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ μετά τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι στιγμή δεν μπορεί να επιστρέψει τη βέλτιστη φόρμα στο παιχνίδι της. Παρόλα αυτά, η ομάδα έχει αρκετή δύναμη και κλάση για να βρίσκεται στην πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μετά από επτά γύρους, έχοντας κερδίσει όλους τους αγώνες. Αυτό παρά το γεγονός ότι οι «κόκκινοι» έχουν ήδη συναντηθεί με ομάδες από την εξάδα του περασμένου έτους και νίκησαν την Άρσεναλ (3:1) και την Τσέλσι (1:2). Αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ δεν ήταν τυχερή και νικήθηκε με αυτοπεποίθηση από τη Νάπολι (2:0).

Σάλτσμπουργκ

Η Σάλτσμπουργκ αυτή τη σεζόν σπεύδει στο τίτλο στο πρωτάθλημα. Μετά από εννέα αγώνες η ομάδα είναι πέντε βαθμούς μπροστά από τη LASK και έχασε βαθμούς μόνο μία φορά, παίζοντας ισοπαλία μ’ αυτή. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η αυστριακή ομάδα νίκησε τη Βελγική Γκενκ (6:2), μετά πέρασε στο Κύπελλο της χώρας Rapid (1:2) και νίκησε συντριπτικά την Αούστρια (4:1).

Πρόβλεψη

Η Σάλτσμπουργκ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, οπότε οι παίκτες της Λίβερπουλ θα έχουν χώρο για παιχνίδι. Δεδομένου ότι η ομάδα του Κλοπ θα έχει αρκετό ελεύθερο χώρο, γκολ στον αγώνα θα πρέπει να είναι άφθονα. Μην ξεχνάτε ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων θα διεξαχθεί στο Άνφιλντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *