The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-РБЛейпциг-10.03b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τέταρτη, 10 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Puskás Aréna

Στις 10 Μαρτίου θα παιχτούν δύο ακόμη προημιτελικοί αγώνες στο Champions League, έχουμε προετοιμάσει την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Λίβερπουλ – ΡΜ Λειψίας, αν και η συνάντηση θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη.

Είναι όλα τόσο άσχημα στη Λίβερπουλ;

Όλα είναι πολύ άσχημα για τους παίκτες του Μέρσεϊσάιντ, η σεζόν μετατρέπεται σε πραγματική καταστροφή. Η ομάδα, που έχει αξία άνω των 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, έχει χάσει 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της Premier League. Η τελευταία ήττα των «κόκκινων» σημειώθηκε από αουτσάιντερ Φούλαμ 0:1. Η Λίβερπουλ έχει ήδη πέσει στην όγδοη θέση και η πρώτη τετράδα φαίνεται ήδη απλησίαστη. Οι λόγοι μιας τέτοιας αποτυχίας μπορούν να συζητούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, μιλούν για εσωτερικές συγκρούσεις, υπάρχουν απώλειες προσωπικού, επτά παίκτες δεν θα παίξουν στην επικείμενη μάχη λόγω τραυματισμών. Το χειρότερο είναι ότι η ομάδα έχει χάσει το πνεύμα του νικητή, τον χαρακτήρα, χάρη στο οποίο  η ομάδα έχει φτάσει σε απίστευτα ύψη τα τελευταία χρόνια. Το Champions League μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία να σωθεί η σεζόν, αν και είναι δύσκολο να το πιστέψουμε αυτό.

Ταύροι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση

Από τον πρώτο αγώνα τους εναντίον της Λίβερπουλ οι «ταύροι» σημείωσαν τέσσερις νίκες σε όλα τα τουρνουά. Αυτό τους επέτρεψε να προκριθούν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς και να συμμετάσχουν στον αγώνα για το τίτλο στην Μπουντεσλίγκα. Οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι οι δεύτεροι στο πρωτάθλημα, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφαία Μπάγερν Μονάχου. Θα είναι πολύ δύσκολο να φτάσουμε στους προημιτελικούς του Champions League, αλλά υπάρχουν σίγουρα πιθανότητες να νικήσουν τη Λίβερπουλ στην τρέχουσα κατάσταση. Έξι παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα λόγω τραυματισμών. Ψυχολογικά, θα πρέπει να είναι ευκολότερο για τους «ταύρους» παρά για τον αντίπαλο, γιατί δεν διακυβεύονται όλα για αυτούς.

Το πρώτο παιχνίδι

Στον πρώτο αγώνα η Λίβερπουλ κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2:0. Η ΡΜ Λειψίας δεν φαινόταν χειρότερη, αλλά δεν μπορούσε να εφαρμόσει τις ευκαιρίες της. Η Λίβερπουλ έχει αρκεστεί με δυνατό πεντάλεπτο στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, όταν ο Σαλάχ και ο μανέ σημείωσαν από ένα γκολ.

Πρόβλεψη

Οι bookies δεν έχουν φαβορί εδώ, τα πράγματα είναι όντως απρόβλεπτα λόγω της Λίβερπουλ. Δεν είναι σαφές πώς θα συμπεριφέρονται οι παίκτες του Κλοπ, γιατί υπάρχει πλεονέκτημα, αλλά η φόρμα της ομάδας είναι χάλια. Θεωρούμε εδώ ένα πολλά υποσχόμενο στοίχημα είναι η νίκη της ΡΜ Λειψίας με μηδενικό χάντικαπ. Οι «ταύροι» μπορούν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα του αντιπάλου στην επερχόμενη μάχη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,16.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *