The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-РеалМадрид-28.05_cr

Champions League – Τελικός

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Σταντ ντε Φρανς

Το Παρίσι θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ σε εκπληκτικό στυλ κέρδισε έξι νίκες επί της Ατλέτικο, της Πόρτο και της Μίλαν, χάρη στις οποίες προκρίθηκε στους 16 του Champions League. Εκεί, η ομάδα ήταν πιο δυνατή από την Ίντερ (2:0, 0:1), μετά νίκησαν την Μπενφίκα (3:1, 3:3) και τη Βιγιαρεάλ (2:0, 3:2). Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ οι παίκτες του Κλοπ τερμάτισαν δεύτεροι.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τα χρυσά μετάλλια στη La Liga, μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη έως και δεκαεπτά βαθμούς. Σημειώνω ότι στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, οι Blancos νίκησαν πρώτα την Ίντερ, τη Σερίφ και τη Σαχτάρ, μετά απέκλεισαν την ΠΣΖ  (0:1, 3:1), την Τσέλσι (3:1, 2:3) και τη Μάντσεστερ Σίτι (2:3, 3:1 ) ήδη στα πλέι οφ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι άξιες η μία της άλλης, έχουν τρελές δυνατότητες επίθεσης, καθώς και τεράστια θέληση για νίκη. Προβλέπω ένα θεαματικό παιχνίδι με τουλάχιστον τρία αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *