The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για τον αγώνα

Ливерпуль-РеалМадрид-21.02

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Άνφιλντ

Στο πλαίσιο των 16 του Champions League περιμένουμε την επανάληψη του περσινού τελικού ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Λίβερπουλ
Στη φάση των ομίλων του Champions League, η Λίβερπουλ σημείωσε πέντε νίκες και μία ήττα, αλλά τερμάτισε μόνο δεύτερη, μπροστά από τον Άγιαξ και τη Ρέιντζερς, αλλά άφησε να περάσει μπροστά η Νάπολι. Σημειώνω ότι στην εγχώρια αρένα, οι Reds κέρδισαν δύο σερί νίκες επί της Έβερτον (2:0) και της Νιούκασλ (2:0), αλλά και πάλι δεν είναι ικανοποιημένοι με την τρέχουσα όγδοη θέση.
Ρεάλ Μαδρίτης
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δεύτερη στη La Liga, οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο. Και αυτό παρά τις δύο σίγουρες νίκες κόντρα στην Έλτσε (4:0) και την Οσασούνα (2:0), που σημειώθηκαν μέσα σε τρεις ημέρες. Στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, οι Blancos θριάμβευσαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία σε μια αρκετά δύσκολη τετράδα μαζί με τις ΡΜ Λειψίας, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Σέλτικ.
Πρόβλεψη
Οι τελευταίοι αγώνες μεταξύ αυτών των ομάδων έληγαν πάντα υπέρ των ισπανικών κολοσσών, ακόμη και τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πιο σοβαρή ψυχικά από τη Λίβερπουλ. Νομίζω ότι στον πρώτο γύρο της μονομαχίας τους, οι ομάδες θα μειώσουν τον κίνδυνο στο ελάχιστο και είναι απίθανο να μας χαροποιήσουν με πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *