The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Ρέιντζερς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Рейнджерс-04.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 3/6
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Άνφιλντ

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League την ερχόμενη Τρίτη.
Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου μετά την ισοπαλία με σκορ 3-3 με την Μπράιτον, βρέθηκε μακριά από την πρώτη τετράδα. Και σε ηπειρωτικό επίπεδο, οι Κόκκινοι είναι μόνο δεύτεροι με τρεις βαθμούς και διαφορά τερμάτων 3:5. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα νίκησε την Άγιαξ (2:1), έχοντας προηγουμένως χάσει με σκορ 1:4 από τη Νάπολι.
Ρέιντζερς
Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, οι Ρέιντζερς ηττήθηκαν σε μονομαχίες με Νάπολι (0:3) και Άγιαξ (0:4), ωστόσο ο φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ δεν ήταν έτοιμος να περάσει σε υψηλότερο επίπεδο. Όμως στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, οι Μπλε νίκησαν συντριπτικά την Hearts (4:0), ενισχύοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Πρόβλεψη
Ακόμη και στην κρίση, η Λίβερπουλ είναι πάνω από τους σημερινούς Ρέιντζερς. Πιστεύω ότι οι Κόκκινοι θα απελευθερώσουν όλη τους την επιθετική δύναμη στους Σκωτσέζους και θα τους νικήσουν με τουλάχιστον διπλό πλεονέκτημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *