The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-PSG-18.09

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων –Όμιλος Γ – 1η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το κεντρικό ματς του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», οι «κόκκινοι» θα φιλοξενούν την ΠΣΖ, ο ηγέτης της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας στην έδρα του θα παίξει με τον ηγέτη του πρωταθλήματος Γαλλίας. Εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι πιστεύουν ότι οι αντίπαλοι είναι ίσοι στην τάξη, η Λίβερπουλ είναι φαβορί της συνάντησης μόνο λόγω του παράγοντα της έδρας. Σε γενικές γραμμές, με τη γραμμή πονταρίσματος μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λίβερπουλ έχει πιο σοβαρούς αντιπάλους από την ΠΣΖ στην Λιγκ 1, δηλαδή από την άποψη της αγωνιστικής πρακτικής, οι γηπεδούχοι έχουν κάποιο πλεονέκτημα.

Νίκησαν τη Τότεναμ

Η Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο νίκησε την Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ» στο πανέμορφο στυλ με σκορ 2:1. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να στενοχωρήσει τους οπαδούς των «κόκκινων», είναι το γκολ που δέχτηκαν στο τέλος του παιχνιδιού, όταν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού έμεναν μερικά δευτερόλεπτα. Αλλά γενικά, η Λίβερπουλ φαίνεται τώρα ωραία, δείχνει σχεδόν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

100% αποτέλεσμα

Αλλά και η ΠΣΖ είναι καλή τώρα, η ομάδα του Τούχελ το περασμένο Σάββατο στο «Parc des Princes» δεν είχε κανένα πρόβλημα με την ισχυρή Σάιντ Ετιέν, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 4:0. Θα πρέπει επίσης να δώσουμε προσοχή στον ανταγωνισμό των προπονητών, κάποτε ο Τούχελ αντικατέστησε τον Κλοπ ως προπονητής της Μάιντς και Ντόρτμουντ, αλλά τώρα οι δύο αυτοί τεχνικοί θα συναντηθούν στην προσωπική διαμάχη.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ δείχνει υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου στην έδρα της, για τους «κόκκινους» το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί προτεραιότητα για την τρέχουσα σεζόν, ο στόχος της ομάδας είναι να επαναλάβει την επιτυχία της τελευταίας εκστρατείας και να τη βελτιώσει. Για την ΠΣΖ και η ισοπαλία στο Άνφιλντ θα αποτελέσει καλό αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *