The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Νόργουιτς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-NorwichCity-09.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Άνφιλντ (Λίβερπουλ)

Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Επιτέλους οι οπαδοί θα απολαύσουν την έναρξη της καινούριας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η οποία ξεκινά στις 10 Αυγούστου. Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Νόργουιτς, ο οποίος θα ανοίξει το πρόγραμμα του πρώτου γύρου και ολόκληρης της σεζόν.

Ο μεγιστάνας με στόχους

Η απίστευτη Λίβερπουλ του Κλοπ ξεκινά την επόμενη καμπάνια για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Την περασμένη σεζόν η ομάδα έδειξε άριστα αποτελέσματα, κερδίζοντας 97 βαθμούς, αλλά αυτό ήταν αρκετό μόνο για τη δεύτερη θέση, επειδή η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε 98 βαθμούς. Πρόσφατα οι «κόκκινοι» αγωνίστηκαν με τους «πολίτες» για το Super Cup Αγγλίας, η κανονική διάρκεια έληξε με σκορ 1:1, ενώ στα πέναλτι η ενδεκάδα του Γκουαρδιόλα ήταν πιο ακριβής. Δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε ότι η Λίβερπουλ κέρδισε το Champions League την περασμένη σεζόν. Το καλοκαίρι η ομάδα είχε πολλούς φιλικού αγώνες, αλλά έδειξε αδύναμα αποτελέσματα, κάτι που είναι φυσιολογικό για το σύλλογο. Στον επερχόμενο αγώνα ο Sadio Mane δεν θα βγει στο γήπεδο, αυτό θα μειώσει την ισχύ στην επίθεση. Η Λίβερπουλ είναι μία από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου αυτή τη σεζόν.

Ισχυρός αρχάριος

Η Νόργουιτς την περασμένη σεζόν άξια κέρδισε το Τσάμπιονσιπ, χάρη σ’ αυτό κατάφερε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η ομάδα εντυπωσίασε όχι μόνο με καλό αποτέλεσμα, αλλά και με ποιοτικό παιχνίδι. Η πίεση και η ένταση του ποδοσφαίρου ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Ο Φιλανδός επιθετικός Teemu Pukki επέστησε την προσοχή στον εαυτό του, σημείωσε 29 γκολ και έκανε 10 αποτελεσματικά ασίστ την περασμένη σεζόν. Τα «καναρίνια» αυτή τη σεζόν θα προσπαθήσουν να κερδίσουν έδαφος στην ελίτ της Αγγλίας.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Οι αντίπαλοι έπαιζαν μεταξύ τους πολλές φορές, αλλά ο τελευταίος αγώνας τους έλαβε χώρα τη σεζόν 2015/2016. Τότε η Λίβερπουλ έπαιξε στην έδρα της 1:1, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 5:4.

Πρόβλεψη

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν στο Άνφιλντ για τους παίκτες της Λίβερπουλ είναι πολύ σημαντικός, η ομάδα θα πρέπει να ευχαριστήσει τους οπαδούς που έχουν ήδη πιθυμήσει τα φαβορί τους. Η Νόργουιτς είναι αρχάριος στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά η ομάδα είναι πολύ ισχυρή, οπότε η Λίβερπουλ μάλλον θα δυσκολευτεί στον επερχόμενο αγώνα. Αν και στο τέρμα των παικτών του Μέρσεϊσαϊντ είναι ο υπέροχος Alison, στοιχηματίζουμε στο ότι η Νόργουιτς θα σκοράρει, αυτή η ομάδα ακόμα υποτιμάται. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Νόργουιτς θα σκοράρει με απόδοση 2,22.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *