The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Νιούκασλ: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-Ливерпуль-02.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Φέρνουμε υπόψη των αναγνωστών μας την πρόγνωση για την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Νιούκασλ, οι αντίπαλοι θα βρεθούν στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ χρεώνονται για τον τίτλο

Η Λίβερπουλ είναι τώρα σε καλή κατάσταση, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα, ακόμη και σε περιττούς αγώνες Champions League, ο Κλοπ έβγαλε τη βάση στο γήπεδο, κάτι που του επέτρεψε να κερδίσει όλες τις συναντήσεις της φάσης των ομίλων. Σύμφωνα με την κλήρωση των 16 του πιο διάσημου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, η ομάδα πρέπει να παίξει με την επικίνδυνη Ίντερ. Στην Πρέμιερ Λιγκ ο σύλλογος είναι τώρα ο δεύτερος, 4 βαθμούς πίσω από τη Μάνσιτι, αλλά οι «πολίτες» έχουν ήδη παίξει τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής, οπότε η απόσταση από τον ηγέτη μπορεί και πάλι να μειωθεί σε έναν βαθμό. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψει σε πέντε παίκτες να παίξουν, αμφισβητείται η συμμετοχή του Φιρμίνο.

Η Νιούκασλ δεν βοηθιέται προς το παρόν με τη ιδιότητα του πλουσιότερου συλλόγου

Οι οπαδοί των «καρακαξών» σίγουρα ενθουσιάστηκαν με τους νέους ιδιοκτήτες, αλλά δεν έχει πρόοδο ακόμα, αφού ο σύλλογος είναι ο προτελευταίος στη βαθμολογία, η διαφορά από τη σωτήρια 17η θέση είναι μόλις τρεις βαθμοί. Μέχρι στιγμής δεν σώζει ο νέος προπονητής Έντι Χάου, από τον οποίο περίμεναν αποτελέσματα. Όλα μπορούν και πρέπει να αλλάξουν μετά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπου ο σύλλογος πιθανότατα θα ξοδέψει χρήματα για την ενίσχυση, γιατί είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η θέση στην ελίτ. Στον τελευταίο γύρο της Premier League η Νιούκασλ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Λέστερ με σκορ 0:4.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Νιούκασλ κατάφερε να αντισταθεί δύο φορές απέναντι στους παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ, 0-0 εντός και 1-1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή θα συναντηθούν σύλλογοι από διαφορετικές διαστάσεις, η Λίβερπουλ είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη και αναφέρεται ως μεγάλο φαβορί. Οι φορείς στοιχημάτων δεν πιστεύουν στην παραμικρή αντίσταση από τις «καρακάξες» και περιμένουν παιχνίδι με ένα μόνο γκολ. Οι πιθανότητες για τη Νιούκασλ είναι πολύ μικρές να αποφευχθεί η ήττα. Θεωρούμε ένα πολλά υποσχόμενο στοίχημα στο ατομικό σύνολο της Λίβερπουλ να είναι πάνω από 3 γκολ με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *