The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Ньюкасл-31.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Άνφιλντ

Το καλοκαίρι τελειώνει αυτή τη φορά στα μέσα της εβδομάδας, όταν υπάρχει παύση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά την πρόκριση και πριν από τη φάση των ομίλων. Στη Βρετανία όμως δεν θα υπάρξει ανάπαυση. Το τελευταίο βράδυ του μήνα θα παίξουν μεταξύ τους η Λίβερπουλ και η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Klopp vs Howe – ποιος θα ξεπεράσει ποιον; Για τους αναγνώστες του site παρουσιάζεται αναλυτική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 31 Αυγούστου 2022.

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε προβλήματα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν

Οι παίκτες του «Μέρσεϊσαϊντ» τώρα, το καλοκαίρι, ανάγκασε τους οπαδούς να θυμηθούν τις περιπέτειες της προηγούμενης σεζόν χωρίς την παραμικρή νοσταλγία. Και πάλι πολλοί παίκτες είναι τραυματισμένοι, παιχνίδι στο γήπεδο είναι μη πειστικό. Βέβαια υπήρξε ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα, με τη μορφή του 3-1 με τη Μάντσεστερ Σίτι, αν και στο Σούπερ Καπ. Αλλά μετά από αυτό, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ σημείωσαν ισοπαλίες με Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας. Η σημαντική αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ χάθηκε με σκορ 1-2, μετά την οποία οι «κόκκινοι» πήγαν σχεδόν στη ζώνη του υποβιβασμού. Μετά από αυτό κέρδισαν συντριπτικά την Μπόρνμουθ: επανάληψη του ρεκόρ της Premier League 9-0, με τον ασττικό Firmino. Τι θα ακολουθήσει όμως;

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ επέλεξε μια μάλλον χαμηλών τόνων προσέγγιση προόδου

Οι «καρακάξες» απέκτησαν νέους ιδιοκτήτες λίγο λιγότερο από ένα χρόνο πριν. Οι θαυμαστές σαν να ανταμείφθηκαν για τη μακρά υπομονή και την υποστήριξη των αγαπημένων τους: ο σφιχτός Mike Ashley αντικαταστάθηκε από τους πλουσιότερους εκπροσώπους της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Και, παρεμπιπτόντως, οι νεοφερμένοι που αγόρασαν το χειμώνα βοήθησαν τον νέο τεχνικό, Έντι Χάου, να κάνει μια απίστευτη ανακάλυψη, από έναν απελπιστικό αουτσάιντερ σε έναν δυνατό μεσαίο σύλλογο. Πολλοί ανυπομονούσαν για τεράστιες αστρικές αγορές το καλοκαίρι. Αλλά μέχρι στιγμής αγοράζουν όχι φθηνά, αλλά σημειακά, λαμβάνοντας ως βάση τους Pope, Targett, Botman. Αυτό όμως εξασφάλισε ένα καλό ξεκίνημα: νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, ισοπαλίες με την Μπράιτον, ακόμη και τη Μάντσεστερ Σίτι (κέρδισαν 3-1 εκεί!). Μετά από μια δύσκολη νίκη στο Λιγκ Καπ επί της Tranmere Rovers 2-1, οι «ασπρόμαυροι» πήγαν στο Wolverhampton. Και μόνο χάρη στο γκολ του Σεν Μαξιμέν στο 90′ σώθηκε η ισοπαλία.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ κέρδισε τελευταία φορά στα τέλη του 2015. Και την περασμένη σεζόν, η Λίβερπουλ βγήκε νικήτρια και από τις δύο αναμετρήσεις κόντρα στις «καρακάξες».

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί, αλλά η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ δεν είναι τόσο απλή αυτή τη στιγμή. Ποντάρουμε σε φιλοξενούμενους με χάντικαπ +1,5 και απόδοση 2,04.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *