The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

002_gr

Τσάμπιονς Λιγκ

Άινφιλντ, Λίβερπουλ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του έκτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ  θα διεξαχθεί στο Άινφιλντ, όπου η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί με τη Νάπολι. Αυτός ο αγώνας θα είναι ένας από τους κεντρικούς της αγωνιστικής ημέρας, οι αντίπαλοι είναι άμεσοι ανταγωνιστές για τη θέση στην κορυφή-2 τοθ ομίλου Γ, και κάθε ομάδα έρχεται στο παιχνίδι σε άριστη κατάσταση.

Ηγέτες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Η Λίβερπουλ κατάφερε να ανέβει στην κορυφαία θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Αγγλίας, η ομάδα του Κλοπ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο εκτός έδρας νίκησε δυνατά την Μπόρνμουθ με σκορ 4:0, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έχασε από την Τσέλσι 0:2 σε εκτός έδρας παιχνίδι. Τώρα η Λίβερπουλ έχει 42 βαθμούς, ενώ οι “πολίτες” έχουν ένα βαθμό λιγότερο. Έτσι, οι “κόκκινοι” βγαίνουν για τον αγώνα ενάντια με “παρτενοπέι” με εξαιρετική θετική διάθεση.

Δεύτεροι στη Σέριε Α’

Ενώ η Νάπολι δεν πρέπει να ονειρεύεται για την πρώτη θέση στη Σέριε Α’, είναι πάρα πολύ μεγάλο το χάντικαπ μεταξύ των νότιων και της Γιουβέντους. Μετά από 15 αγωνιστικές αποτελεί 8 βαθμούς. Ωστόσο, η σημερινή φόρμα της Νάπολι είναι εξαιρετική, στους τρεις τελευταίους αγώνες η ομάδα του Ancelotti κέρδιζε αποκλειστικά και οι ηττημένες ομάδες ήταν η Τσερβένα Ζβετζά, η Αταλάντα και η Φροζινόνε. Επίσης, δώστε προσοχή στο γεγονός ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ  η Νάπολι στην τρέχουσα σεζόν δεν έχει ούτε μία ήττα.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι πολύ καλή εντός έδρας, οι “κόκκοι” έχουν αποκτήσει αξιοπρεπή φόρμα, και δεν είναι έκπληξη που ηγούνται στην κατάταξη της Σέριε Α’. Η Νάπολι είναι ισχυρός αντίπαλος, αλλά δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι η ομάδα του Ancelotti είναι σε θέση να αντισταθεί στη Λίβερπουλ εκτός έδρας. Έρχεται στη μνήμη ο πρόσφατος εκτός έδρας αγώνας κατά της Γιουβέντους, όπου οι νότιοι έχασαν από τους Τορίνιους με σκορ 1:3. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Έβερτον θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *