The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Наполи-01.11

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 6/6

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Άνφιλντ

Στο πλαίσιο του τελευταίου γύρου της φάσης των ομίλων του Champions League, η Λίβερπουλ θα παίξει με τη Νάπολι, η πρόβλεψη για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Η Λίβερπουλ έχει προβλήματα

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε αυτή τη σεζόν, το στυλ παιχνιδιού δεν έχει αλλάξει, αλλά υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με τα αποτελέσματα. Δεν έχει σημασία πώς πάνε τα πράγματα στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου η ομάδα έχει ήδη πέσει στην ένατη θέση, η διαφορά από την πρώτη τετράδα έχει ήδη φτάσει τους 8 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, η Λίβερπουλ κατάφερε να χάσει εντός έδρας από τη Λιντς – 1:2, αυτό με μεγάλο πλεονέκτημα σε όλο το παιχνίδι, το καθοριστικό γκολ χάθηκε στα τελευταία λεπτά. Όλα είναι σχετικά καλά στο Champions League, η ομάδα είναι δεύτερη στον όμιλό της και έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ, αν και δύσκολα θα ανέβει στην πρώτη θέση. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε πέντε παίκτες στην επερχόμενη συνάντηση.

Οι Ναπολιτάνοι συνεχίζουν ένα απίστευτο σερί

Αυτή τη σεζόν, η Νάπολι προκαλεί φόβο σε όλη την Ευρώπη, η ομάδα δείχνει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και εκπληκτικά αποτελέσματα. Το νικηφόρο σερί του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις έχει ήδη διαρκέσει 13 σερί ματς, καθώς δεν υπάρχουν ήττες ακόμα αυτή τη σεζόν. Οι Ναπολιτάνοι προηγούνται στη Serie A, έχοντας αυξήσει τη διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη στους 5 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι νίκησαν εντός έδρας την ισχυρή Σασουόλο – 4:0. Όλα είναι καλά στο Champions League, 5 νίκες σε πέντε παιχνίδια, δύσκολα να χάσουν την πρώτη θέση. Πριν από αυτή τη συνάντηση, ο σύλλογος έχει μόνο μία απώλεια προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Νάπολι δεν άφησε καμία ευκαιρία στον αντίπαλο, κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 4:1, τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Τυπικά, αυτή είναι μια μάχη για την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά για να φτάσει στην πρώτη θέση, η Λίβερπουλ χρειάζεται να κερδίσει με τρία γκολ διαφορά. Συναντιούνται δύο δυνατές ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στα πλέι οφ, περιμένουμε από αυτές ποιοτικό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Θεωρούμε το καλύτερο στοίχημα στο over 3 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *