The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μπόρνμουθ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-Bournemouth-14.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Άινφιλντ

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του επόμενου Σαββάτου στον 34ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ και Μπόρνμουθ. Οι «κόκκινοι» στις εταιρείες στοιχημάτων είναι φαβορί, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του Κλοπ μεσοβδόμαδα έπαιξε δύσκολο αγώνα του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Μπόρνμουθ ξεκουραζόταν και προετοιμαζόταν για το επερχόμενο αγώνα.

Καλή φόρμα

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Λίβερπουλ δεν έχασε ποτέ, νικώντας δύο φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ την Μάντσεστερ Σίτι, στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ ήταν ισχυρότερη από την Γουότφορντ και Κρίσταλ Πάλας, επίσης έπαιξε ισοπαλία 0:0 στο ντέρμπι με την Έβερτον. Στην κατάταξη του αγγλικού πρωταθλήματος οι μελλοντικοί γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση, έχουν 67 βαθμούς στο ενεργητικό. Το χάντικαπ από την Τσέλσι, που είναι στην πέμπτη θέση, αποτελεί 10 βαθμούς, αλλά οι “μπλε” έχουν ακόμα ένα παιχνίδι στο χέρι.

Ενεργοί

Η Μπόρνμουθ αρκετά άνετα αισθάνεται στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ, μετά από 33 γύρους στο ενεργητικό έχει 38 βαθμούς, 10 βαθμούς περισσότερο από τη Σαουθάμπτον, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι Νότιοι έχουν χάσει μόνο μια φορά εντός έδρας από την Τότεναμ με σκορ 1:4, ήταν ισχυρότεροι από τη Γουέστ Μπρομ 2:1, έπαιξαν ισοπαλία με την Λέστερ, Γουότφορντ και Κρίσταλ Πάλας. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι σε όλα αυτά τα παιχνίδια η Μπόρνμουθ σκόραρε.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ θα αποδυναμωθεί μετά από τη δύσκολη αναμέτρηση με τους «πολίτες», είναι πολύ πιθανή αλλαγή στους «κόκκινους», η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αβίαστα λάθη. Με τη σειρά της η Μπόρνμουθ παίζει ενεργά, τόσο στην έδρα της όσο και εκτός, η ομάδα του Έντι Χάουι δεν αναγνωρίζει το κύρος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπόρνμουθ με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *