The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μπρέντφορντ: προγνωστικά για στοίχημα

Ливерпуль-Лестер-22.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άινφιλντ

Το πρόγραμμα της Κυριακής στην Αγγλία δεν είναι πολύ πλούσιο, αλλά αρκετά ενδιαφέρον. Μεταξύ άλλων αυτή την περίοδο η Λίβερπουλ θα παίξει με την Μπρέντφορντ στο Άνφιλντ. Θα καταφέρει ο νεοφερμένος να δημιουργήσει ξανά προβλήματα σε έναν από τους κολοσσούς της Πρέμιερ Λιγκ;

Η Λίβερπουλ αναγκάζεται να παίζει σε σφιχτό πρόγραμμα με ελλείψεις προσωπικού

Η ομάδα και πάλι δεν έπαιξε με τον καλύτερο τρόπο τη «χειμωνιάτικη τρέλα», κάτι που γίνεται δυσάρεστη παράδοση για αυτούς. Χαμένες νίκες επί της Τότεναμ τον Δεκέμβριο και της Τσέλσι (με προβάδισμα 2-0!) τον Ιανουάριο, ήττα από τη Λέστερ, όταν στην αρχή ο Σαλάχ δεν σκόραρε πέναλτι. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα χάσμα με τη Μάντσεστερ Σίτι και, για παράδειγμα, ο βαν Ντάικ απλά δεν πιστεύει ότι οι «πολίτες» υπό τέτοιες συνθήκες θα χάσουν τον τίτλο. Τώρα θα έπρεπε να ξεκουραστούν, ειδικά επειδή υπάρχουν αρκετοί τραυματίες και άρρωστοι, αλλά αντίθετα παίχτηκαν αγώνες κυπέλλου. Με την Άρσεναλ την Πέμπτη, παίζοντας μεγάλο μέρος του αγώνα στην πλειοψηφία, σημείωσαν 0-0. Φαίνεται ότι τόσο σημαντικοί παίκτες όπως ο Σαλάχ  με τον Μανέ (συν τον Naby Keita) δεν είναι διαθέσιμοι τώρα, είναι στο CAN.

Η Μπρέντφορντ είναι αρκετά σταθερή στην πρώτη της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ

Οι «μέλισσες», φυσικά, μπορεί να θυμηθούν ότι έπαιξαν στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, αλλά αυτό ήταν στα μέσα του περασμένου αιώνα, όταν δεν υπήρχε καν η Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, η ιδιότητα του πρωτοεμφανιζόμενου βοήθησε στην αρχή: κατά κάποιο τρόπο ο Thomas Frank και οι παίκτες του υποτιμήθηκαν και, εκμεταλλευόμενοι αυτό, ξεκίνησαν καλά στο νέο επίπεδο. Στη συνέχεια τα πράγματα δυσκολεύτηκαν, αλλά καταφέρνουν και τώρα να κερδίζουν βαθμούς. Και τον Ιανουάριο τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Ο πρωτάρης της Πρέμιερ Λιγκ μπόρεσε να στριμώξει την Άστον Βίλα εντός έδρας. Και στη συνέχεια συνέτριψαν την Port Vale με 4-1 στο κύπελλο. Και αμέσως πήρε το ίδιο σκορ από τη Σαουθάμπτον στο St. Mary’s. Τι θα δείξουν τώρα οι «μέλισσες», πέρα από την τάση τους να παίζουν το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο;

Προηγούμενοι αγώνες

Η μοναδική μονομαχία μεταξύ των ομάδων παίχτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Και έμεινε στη μνήμη για πολύ καιρό: οι σύλλογοι είχαν εναλλάξ προβάδισμα στο σκορ και κατέληξαν με θεαματική ισοπαλία 3-3.

Πρόβλεψη

Οι αποδόσεις δείχνουν τη Λίβερπουλ ως ξεκάθαρο φαβορί, αλλά αυτή η ομάδα δεν κερδίζει πολλά τον χειμώνα. Μπορεί το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής να μην επαναληφθεί, αλλά το στοίχημα στο ότι την Κυριακή «και οι δύο σύλλογοι θα σκοράρουν» φαίνεται εξαιρετικά καλό εδώ (απόδοση 2,09).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *