The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μπενφίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Бенфика-13.04_cr

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Άινφιλντ

Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Champions League θα συνεχιστεί με μια ενδιαφέρουσα συνάντηση μεταξύ Λίβερπουλ και Μπενφίκα.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ πέρασε πολύ εύκολα τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, κερδίζοντας έξι νίκες σε αγώνες με Ατλέτικο, Πόρτο και Μίλαν. Ενώ στους 16 η Ίντερ ηττήθηκε από τους παίκτες του Κλοπ (2:0, 0:1). Παράλληλα, οι Reds μάχονται ενεργά για το τίτλο στην Premier League. Έχοντας σημειώσει 2:2 με τη Μάντσεστερ Σίτι, διατήρησαν τη διαφορά ενός βαθμού πίσω από τον ηγέτη.

Μπενφίκα

Την παραμονή η Μπενφίκα νίκησε δυνατά το βασικό αουτσάιντερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος Μπελενένσες (3:1). Ωστόσο, οι «αετοί» είναι απίθανο να μπορέσουν να επιβάλουν έναν σοβαρό αγώνα στο ντουέτο των ηγετών. Όπως και να προσχωρήσουν παραπέρα στο Champions League, παρά την απρόσμενη επιτυχία επί της Άγιαξ (2:2, 2:1) στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Πρόβλεψη

Η εκτός έδρας νίκη 3-1 εγγυάται ουσιαστικά στη Λίβερπουλ τη θέση στα ημιτελικά. Είμαι σίγουρος ότι με την υποστήριξη των κερκίδων τους, οι παίκτες του Μερσεϊσάιντ δεν θα αφήσουν την παραμικρή ευκαιρία στην Μπενφίκα, η οποία είναι αισθητά κατώτερη από αυτούς στην κατηγορία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *