The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μπέρνλεϊ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Бернли-11.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λίβερπουλ. Στάδιο Anfield

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια του τριακοστού πέμπτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι Λίβερπουλ – Μπέρνλεϊ.

Λίβερπουλ 

Προς το παρόν η Λίβερπουλ με 92 βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 75:26 δεν είναι μόνο ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του διαγωνισμού, αλλά και η πρόωρη πρωταθλήτρια. Νίκες 3:1 επί της Μπράιτον, 2:0 επί της Άστον Βίλα και 4:0 επί της Κρίσταλ Πάλας, ισοπαλία 0:0 με την Έβερτον και ήττα 0:4 από τη Μάντσεστερ Σίτι, αυτά είναι τα αποτελέσματα των «κόκκινων» μετά την καραντίνα.

Μπέρνλεϊ

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η μέτρια Μπέρνλεϊ κατάφερε με σκορ 1:0 να νικήσει την Γουότφορντ, 1:0 την Κρίσταλ Πάλας, καθώς έπαιξε ισοπαλία με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1:1, χάνοντας 0:0 από την Μάντσεστερ Σίτι. Ως αποτέλεσμα ομάδα ανέβηκα στην ένατη θέση της κατάταξης, συνολικά κέρδισαν 49 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 38:46.

Πρόβλεψη

Η σημερινή Λίβερπουλ είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη από την Μπέρνλεϊ, αλλά δεν περιμένω συντριπτική νίκη των γηπεδούχων εδώ. Οι παίκτες του Ντάϊτς δρουν πειθαρχημένα στην άμυνα, ενώ οι γηπεδούχοι που έχουν ήδη επιτύχει το στόχο τους είναι απίθανο να παίξουν με τη μέγιστο ρυθμό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ  με χάντικαπ 1-2 γκολ με απόδοση 2,15.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *