The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μπέρνλεϊ: προγνωστικά για στοίχημα

Ливерпуль-Бернли-21.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 21 Αύγουστος 2021, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Στην Αγγλία η Premier League ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τώρα θα διεξαχθεί ο 2ος γύρος και μπορούμε πια να καταλάβουμε καλύτερα τι να περιμένουμε από αυτούς τους συλλόγους. Το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεκινά με την αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέρνλεϊ. Υπάρχουν πιθανότητες για τους «clarets» στο Άνφιλντ να σημειώσουν ισοπαλία;

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυναμικά, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν

Στη Λίβερπουλ έτυχε στον 1ο γύρο ένας πολύ βολικός αντίπαλος. Έπαιξαν με την Νόργουιτς της Premier League πριν από μια εβδομάδα. Με τα «καναρίνια» παίζουν καλά, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο «Carroy Road» για άλλη μια φορά. Οι οπαδοί ήταν σίγουρα ευχαριστημένοι που ο Μοχάμεντ Σαλάχ, παρά τις συνεχώς κυκλοφορούσες φήμες σχετικά με την επιθυμία να αλλάξει το σκηνικό, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Αιγύπτιος συμμετέχει και στα 3 γκολ των «κόκκινων»: πρώτα, βοήθησε τον Ντιόγκο Ζότα και τον Φιρμίνο και μετά ολοκλήρωσε το φινάλε. Ο Alisson επίσης δεν κοιμόταν, έδειξε την ικανότητα να κάνει συνήθως απίστευτες αποκρούσεις. Ωστόσο, δεν αγόρασαν αντικαταστάτη του Wijnaldum. Ο Νάμπι Κέιτα και ο Μίλνερ βγήκαν στο κέντρο του γηπέδου. Και κάτω από αυτούς εμφανίστηκε επιτέλους ο φαν Ντάικ.

Η Μπέρνλεϊ ξεκίνησε με άβουλη ήττα

Οι  «clarets» σχετικά πρόσφατα ήταν «πρωταθλητές της υπόλοιπης Αγγλίας», καταλαμβάνοντας την 7η θέση, ακριβώς πίσω από τους γίγαντες. Μετά όμως όλα πολύ γρήγορα αντικαταστάθηκαν από αγώνα για επιβίωση. Κερδίζεται κυρίως λόγω των ταλέντων του Sean Dish, ο οποίος κατάφερνε να βγάλει από τους παίκτες του το μέγιστο για να μην υποβιβαστούν. Αυτό συνέβη την περασμένη σεζόν: ο σύλλογος, παρά την ειλικρινά αδύναμη σύνθεση, σημείωσε 39 βαθμούς και κατέλαβε την 17η θέση. Αλλά τότε υπήρχαν 3 ειλικρινή αουτσάιντερ ταυτόχρονα, τώρα ο αγώνας για επιβίωση μπορεί να είναι πιο σκληρός. Επιπλέον, έφυγε ο Ben Gibson. Αυτός ο κεντρικός αμυντικός αντικαταστάθηκε από τον Κόλινς, αλλά δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του, δύο κεντρικοί μπακ είναι οι συνηθισμένοι Ταρκόφσκι και Μι. Και ο πρώτος μάλιστα σκόραρε, έχοντας ανοίξει σκορ ήδη στο 2ο λεπτό. Αλλά η Μπράιτον κατάφερε να ανατρέψει τα πάντα, σκοράροντας δύο φορές στα μέσα του 2ου ημιχρόνου, φέρνοντας το παιχνίδι στο 2:1.

Προηγούμενοι αγώνες

Απρόσμενα, αλλά τέσσερις συνεχόμενες φορές οι φιλοξενούμενοι δεν χάνουν σε αυτό το ζευγάρι. Κι αν οι νίκες των «κόκκινων» στο Turf Moore δεν εκπλήσσουν, η Μπέρνλεϊ κατάφερε επίσης να σημειώσει το 1:1 το περασμένο καλοκαίρι και τον Ιανουάριο το μοναδικό γκολ του Barnes έφερε συγκλονιστική επιτυχία στους φιλοξενούμενους στο Άνφιλντ.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ θεωρείται λογικά το ξεκάθαρο φαβορί. Αλλά να έχουεμ κατά νου ότι η Μπέρνλεϊ αντιστάθηκε σοβαρά στην ομάδα του Κλοπ, οπότε ποντάρουμε στο «σύνολο είναι κάτω από 3,5 γκολ» (απόδοση – 1,61).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *