The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

11-Liverpool-19.02

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση1 από 2

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στην Αγγλία θα διεξαχθεί ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες του πρώτου γύρου των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Λίβερπουλ θα φιλοξένει την Μπάγερν Μονάχου. Μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει, επειδή και οι δύο σύλλογοι είναι γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο: το παιχνίδι θα είναι «καυτό»…

Ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού

Αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ φαίνεται αρκετά σίγουρη, επειδή έχει να χάσει 5 συνεχόμενους αγώνες. Ωστόσο, σε αυτούς τους 5 αγώνες οι «κόκκινοι» κατάφεραν να παίξουν δύο φορές ισοπαλία, οπότε η αγωνιστική τους φόρμα προκαλεί κάποιες ανησυχίες. Σε κάθε περίπτωση εντός έδρας η ενδεκάδα του Κλοπ είναι πάντα πιο ενεργή, στους τελευταίους 6 αγώνες έχει σημειώσει 20 γκολ! Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα κατάφερε να περάσει στα πλέι οφ μόνο χάρη σε τρεις εντός έδρας νίκες 3:2 με την ΠΣΖ, 4:0 με τον Κόκκινο Αστέρα και 1:0 με τη Νάπολι. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάτω από την πίεση των αντιπάλων η άμυνα της Λίβερπουλ πολύ συχνά «σπάει»…

Ανοιχτό παιχνίδι

Την ίδια στιγμή η Μπάγερν κερδίζει με συνέπεια, αλλά το παιχνίδι τους δεν είναι τέλειο. Το πρόβλημα είναι σε αδύναμη άμυνα, η οποία πολύ συχνά κάνει λάθη. Έτσι, στους 6 αγώνες το 2019 η ενδεκάδα του Νίκο Κόβατς έχασε 10 γκολ και δεν υπήρχε ούτε ένας αγώνας που θα είχε τελειώσει «ξηρά». Η ομάδα του Μονάχου σκοράρει πολύ περισσότερο, αλλά όχι πάντα – στις αρχές Φεβρουαρίου υπήρξε εκτός έδρας ήττα από την Μπάγερ (3:1). Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα έδειξε τον εαυτό της απλώς τέλεια, επειδή κατάφερε να κερδίσει τέσσερις φορές και δύο φορές έπαιξε ισοπαλία με την Άγιαξ (1:1 και 3:3).

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ έχει ισχυρή επίθεση, αλλά η Μπάγερν Μονάχου αποτυγχάνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Ωστόσο, η επίθεση του Μονάχου είναι επίσης εντάξει, επομένως θα είναι δύσκολο και για τους παίκτες από Μέρσεϊσαϊντ. Γι’ αυτό είναι λογικό να ποντάρετε στην αποτελεσματικότητα αυτού του αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *