The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι : προγνωστικά για στοίχημα

Ливерпуль-МанчестерСити-03.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ είναι πάντα πλούσια σε γεγονότα. Αλλά υπάρχουν αγώνες που ξεχωρίζουν στο γενικό υπόβαθρο. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ξεχωρίζει σίγουρα η νέα μονομαχία μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι τελευταίοι πρωταθλητές των προηγούμενων σεζόν και οι ηγέτες της τρέχουσας, νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ Κλοπ και Γκουαρδιόλα. Τι θα βγει στο τέλος; Ο ιστότοπος απλά δεν θα μπορούσε να μην δημοσιεύσει μια πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα του μήνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Άνφιλντ στις 3 Οκτωβρίου 2021.

Η Λίβερπουλ επέστρεψε για τη φετινή σεζόν

Ο σύλλογος από το Μέρσεϊσαϊντ ήταν συγκρατημένος στον τομέα των μεταγραφών. Ενώ η Σίτι απέκτησε τον Grealish, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναπληρώθηκε με τον Βαράν, τον Σάντσο και επέστρεψε τον Ρονάλντο, ενώ η Τσέλσι έσπασε τα ρεκόρ για τον Λουκάκου, ο Κλοπ περιορίστηκε σε έναν νέο κεντρικό μπακ (αν και ο Κονάτε κόστισε 40 εκατομμύρια), μετά απ’ αυτό, από συνήθεια , κοίταζε αποδοκιμαστικά από έξω σε ” όλη αυτήν την τρελά”. Του αρκούσε που το ιατρείο ήταν άδειο και υπέγραψαν ξανά τους ηγέτες. Ναι, ο Wijnaldum έφυγε, αλλά και χωρίς αυτόν, μέχρι στιγμής, τα καταφέρνουν μια χαρά. Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν τον Οκτώβριο στην 1η θέση. Και αν νικούσαν την Μπρέντφορντ πριν από μια εβδομάδα (με τον νεοφερμένο τερμάτισαν με 3-3), θα είχαν απομακρυνθεί 3 βαθμούς από όλους τους διώκτες τελείως.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη εκδικηθεί την Τσέλσι και σκοπεύει να συνεχίσει

Οι «Πολίτες» κέρδισαν μια σημαντική νίκη στον τελευταίο γύρο. Άλλωστε, ο αντίπαλός τους ήταν οι «αριστοκράτες», η ομάδα που κατέκτησε το Champions League. Επιπλέον, στον τελικό κέρδισαν τους παίκτες του Γκουαρδιόλα. Χάρη στο μοναδικό γκολ του Γκάμπριελ Ζεσούς έγινε η ρεβάνς, αν και, φυσικά, το τίμημα της νίκης είναι ασύγκριτο. Από την άλλη πλευρά, τώρα ήταν επίσης σημαντικό να κερδίσουν 3 βαθμούς. Άλλωστε, το γκραντ έχει ήδη κάνει πολλές αστοχίες στην αρχή της σεζόν, έχασε από την Τότεναμ, δεν μπόρεσε να σκοράρει εναντίον της Σαουθάμπτον. Είναι ήδη σαφές ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τη Μάντσεστερ Σίτι να διατηρήσει τον τίτλο. Επιπλέον, δεν εξαλείφονται και άλλοι στόχοι στο Champions League. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εκεί είχε αγώνα με ένα άλλο “πουγκί χρημάτων”, την ΠΣΖ, και επίσης εκτός έδρας. Για σύγκριση, η Λίβερπουλ έπαιξε παράλληλα με την Πόρτο εκτός έδρας.

Προηγούμενοι αγώνες

Πολλά έχουν συμβεί μεταξύ Λίβερπουλ και Σίτι, και ο Πεπ και ο Γιούργκεν γνωρίζονται ακόμη περισσότερο. Αλλά σημειώστε ότι από τους 7 τελευταίους αγώνες, οι «κόκκινοι» κέρδισαν μόνο 1. Εντός έδρας και με σκορ 3-1 (τον Νοέμβριο του προηγούμενου έτους).

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να πούμε ποιος θα βγει νικητής εδώ. Αποδόσεις είναι περίπου ίσες. Αλλά το παιχνίδι είναι απίθανο να είναι πολύ ανοιχτό και διασκεδαστικό. Επικεντρωνόμαστε στο “σύνολο είναι κάτω από 3,0” (απόδοση 1,666).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *