The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-МанчестерСити-07.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021, 6:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λίβερπουλ. Στάδιο Anfield

Το κεντρικό ζεύγος του εικοστού τρίτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Λίβερπουλ

Τον τελευταίο καιρό η Λίβερπουλ παίζει πολύ ωραία εκτός έδρας, όπου νίκησε τη Τότεναμ (3:1) και την Γουέστ Χαμ (3:1). Όμως, στο παρελθόν το απόρθητο Anfield οι «κόκκινοι» κατάφεραν να χάσουν βαθμούς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0:0), την Μπέρνλι (0:1) και την Μπράιτον (0:1). Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα τέταρτη θέση, με 40 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 43:25.

Μάντσεστερ Σίτι

Στον ισημερινό της σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε μια καταπληκτική φόρμα, χάρη στην οποία κατέστρεψε με σειρά να νικήσει τους Κρίσταλ Πάλας 4-0, 2-0 την Άστον Βίλα, 5-0 Γουέστ Μπρομ, 1-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και 2-0 την Μπέρνλεϊ. Δεν προκαλεί έκπληξη ότι, με τέτοιο ρυθμό, οι «πολίτες» ηγήθηκαν της κατάταξης, έχοντας κερδίσει 47 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 39:13.

Πρόβλεψη

Σε ιδιαίτερα σημαντικές μάχες οι παίκτες του Κλοπ και του Γκουαρδιόλα δεν διστάζουν να ενεργήσουν ρεαλιστικά για το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα δούμε κάτι παρόμοιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *