The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι:πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-ManchesterCity-14.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Κυριακής στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας είναι η αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Σε αυτό το ζευγάρι οι φιλοξενούμενοι είναι το σαφές φαβορί, αν και μια τέτοια γραμμή είναι δυνατόν να αμφισβητήσουμε. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλά κίνητρα, η Λίβερπουλ προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στην κορυφή-4 και να μην αφήσει να φύγουν μακριά η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ οι «πολίτες» με όλα τα μέσα επιθυμούν να διατηρήσουν τη θέση που καταλαμβάνουν ως ηγέτες της κατάταξης.

Τέλεια φόρμα

Η Λίβερπουλ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια κέρδισε τέσσερις φορές, οι ηττημένες ομάδες ήταν: Σουόνσι, Λέστερ, Μπέρνλι και Έβερτον. Στην κατάταξη οι «κόκκινοι» είναι στην τέταρτη θέση, έχουν 44 μονάδες στο ενεργητικό τους, δηλαδή 18 μονάδες λιγότερο από την κορυφαία Μάντσεστερ Σίτι. Στην έδρα της στο πρωτάθλημα της Αγγλίας η Λίβερπουλ έπαιξε 11 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες, οι ήττες στην ομάδα του Κλοπ στο Άνφιλντ δεν υπάρχουν.

Δεν θέλει να χάσει

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να παίζει σε όλα τα τουρνουά στα οποία συμμετείχε αυτή η ομάδα από την αρχή της σεζόν. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι «αετοί» στην έδρα της ήταν ισχυρότεροι από την Μπέρνλι στο Κύπελλο Αγγλίας, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 4:1, και στα μέσα της εβδομάδας με μεγάλη δυσκολία, αλλά νίκησε την Μπρίστολ Σίτι στο «Etihad» 2:1 με το γκολ του Aguero στο 90ο +2 λεπτό της συνάντησης. Από τη μία πλευρά η εξαιρετική φόρμα της MΣ δεν εγείρει ερωτήματα, αλλά για πόσο καιρό η ομάδα του Γκουαρντιόλα θα μπορέσει να παραμείνει χωρίς ύφεση.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είχε εννέα ημέρες ανάπαυσης μετά το ντέρμπι με την Έβερτον, δηλ. με την κατάσταση των “κόκκινων” θα πρέπει όλα να είναι εντάξει, ενώ το πρόγραμμα της MΣ παραμένει πολύ δύσκολο, που αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να επηρεάζει τα αποτελέσματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λίβερπουλ δε θα χάσει με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *