The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Ливерпуль-16.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 19 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Άνφιλντ

Την ερχόμενη Τρίτη θα διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση της τριακοστής αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίβερπουλ

Δεύτερη θέση, 73 βαθμοί και εντυπωσιακή διαφορά τερμάτων 79:22 – η Λίβερπουλ παλεύει ενεργά για τον τίτλο και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο. Με τη Μάντσεστερ Σίτι οι Κόκκινοι σημείωσαν μαχητική ισοπαλία 2:2, έχοντας προηγουμένως νικήσει τις Γουέστ Χαμ (1:0), Μπράιτον (2:0), Άρσεναλ (2:0) και Γουότφορντ (2:0).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε την Τότεναμ με 3:2 και τη Νόριτς με 3:2, αλλά σκόνταψε σε μονομαχίες με Μάντσεστερ Σίτι (1:4), Λέστερ (1:1) και Έβερτον (0:1). Μια τέτοια αστάθεια εμποδίζει πολύ τους Κόκκινους Διαβόλους στη μάχη για την πρώτη 4άδα, τώρα είναι μόλις πέμπτοι με 54 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 52:44.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο, η Λίβερπουλ απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ με 5-0, κάτι που αντικατόπτριζε ξεκάθαρα τη διαφορά της στην κατηγορία. Είμαι σίγουρος ότι με την υποστήριξη των κερκίδων τους, οι παίκτες του Κλοπ θα κερδίσουν άλλη μια νίκη επί σοβαρού αντιπάλου με αρχές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,64.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *