The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 5 Οκτωβρίου 2019

Liverpool-LeicesterCity-05.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Στο πλαίσιο του όγδοου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λίβερπουλ θα συναντηθεί με τη Λέστερ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 05.10.2019 στις 5:00 μμ. στο Άνφιλντ.

Λίβερπουλ

Αυτή τη σεζόν η Λίβερπουλ έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, το παιχνίδι της ομάδας θέλει ακόμα πολύ βελτίωση. Η άμυνα δεν είναι τόσο αξιόπιστη σε σχέση με πέρυσι, καθώς τραυματίστηκαν οι Matim και Alisson. Στους πρόσφατους αγώνες οι κόκκινοι νίκησαν την Τσέλσι (1:2), τη ΜΚ Ντονς (0:2), τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (0:1), καθώς άρπαξαν τη νίκη στο εντός έδρας αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Σάλτσμπουργκ (4:3).

Λέστερ

Η Λέστερ ξεκίνησε τέλεια στην τρέχουσα σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η ομάδα του Brendan Rogers καταλαμβάνει με σιγουριά τη τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και δείχνει αρκετά καλό παιχνίδι από την άποψη της κάθετης αντεπίθεσης. Οι «αλεπούδες» σημείωσαν 14 βαθμούς αυτή τη σεζόν σε 7 αγώνες, χάνοντας μόνο μία φορά. Σε πρόσφατους αγώνες η Λέστερ κατάφερε να νικήσει την Τότεναμ (2:1), την Luton (0:4) και τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ (5:0).

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ από μόνη της έχει περιπλέξει τη ζωή της στον τελευταίο αγώνα με τη Σάλτσμπουργκ. Αλλά αυτό είναι για το καλύτερο για την ομάδα του Κλοπ, επειδή τώρα η ομάδα είναι απίθανο να σταματήσει, έχοντας σκοράρει τρία αναπάντητα γκολ, ακόμα και στην έδρα της το Άνφιλντ. Σε κάθε περίπτωση, για τους κόκκινους, ο αγώνας με την Λέστερ δεν θα είναι εύκολος περίπατος, έτσι μπορείτε να περιμένετε αρκετά γκολ και από τις δύο ομάδες στον επερχόμενο αγώνα, δεδομένης της εξασθενημένης άμυνας του Κλοπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *