The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Κρίσταλ Πάλας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-КристалПэлас-15.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Άνφιλντ

Αν και η Δευτέρα δεν θεωρείται ποδοσφαιρική μέρα, αυτή τη φορά θα έχουμε πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα. Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας.

Οι Merseysides χάνουν σημαντικούς βαθμούς στο ξεκίνημα

Η Λίβερπουλ έχει ένα αμφίρροπο ξεκίνημα στη σεζόν, αφενός κέρδισε το Σούπερ Καπ της Αγγλίας κόντρα στη Μάνσιτι – 3:1 και αφετέρου δεν μπόρεσε να κερδίσει στο εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Στον πρώτο γύρο οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έπαιξαν εκτός έδρας με τη νεοφερμένη Φούλαμ, αναγκάστηκε να ισοφαρίσει δύο φορές, στο τέλος έπαιξαν 2:2. Ο νεοφερμένος Νούνες έδειξε καλή εμφάνιση, πέτυχε ένα γκολ και μια ασίστ, παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής μπήκε ως αλλαγή μόλις στο 51ο λεπτό. Στο ιατρείο του συλλόγου βρίσκονται πλέον οκτώ παίκτες, γι’ αυτό και δεν θα μπορέσουν να παίξουν σε αυτή τη συνάντηση.

Η Κρίσταλ Πάλας έχει δύσκολο πρόγραμμα

Για την Κρίσταλ Πάλας το πρωτάθλημα ξεκίνησε με το ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ. Έδειχναν καλοί σε ορισμένα σημεία, αλλά ο αντίπαλος αξιοποίησε καλύτερα τις ευκαιρίες του, με αποτέλεσμα να χάσουν με σκορ 0:2. Για αρκετές σεζόν, ο σύλλογος ήταν δυνατός μεσαίας κατηγορίας στην Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς κίνδυνο υποβιβασμού και καμία πιθανότητα να μπει στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η ομάδα έχει επίσης πολλές απώλειες προσωπικού πριν το επερχόμενο αγώνα, πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Λίβερπουλ κέρδισε δύο φορές με σιγουριά, 3-0 εντός και 3-1 εκτός, παίχτηκε και ένα φιλικό αυτό το καλοκαίρι, στο οποίο επικράτησε η Λίβερπουλ.

Πρόβλεψη

Το κοινό της Λίβερπουλ ανυπομονεί για τον πρώτο αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ στο γήπεδό του αυτή τη σεζόν. Με τους οπαδούς της η ομάδα παίζει με ιδιαίτερη έμπνευση, τώρα πρέπει να ξεχάσουν το πρώτο παιχνίδι και να πετύχουν αποτελέσματα. Φυσικά, οι γηπεδούχοι είναι μεγάλα φαβορί, η Κρίσταλ Πάλας θα δυσκολευτεί να κρατήσει βαθμούς. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στην επιτυχία της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *