The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Γουλβς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Аякс-13.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.

Άνφιλντ

Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε η φάση των ομίλων του Champions League. Παρόλα αυτά, η Λίβερπουλ θα δώσει τον επόμενο αγώνα της στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Γουλβς το απόγευμα του Σαββάτου. Θα μπορέσουν οι Reds να τα πάνε καλά στο Άνφιλντ κόντρα στη Γουλβς; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου δημοσίευσε δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Λίβερπουλ δεν ξεκίνησε ποτέ τόσο άσχημα υπό τον Γιούργκεν Κλοπ

Η Λίβερπουλ εναλλάσσει δυνατές σεζόν με αποτυχίες τον τελευταίο καιρό. Μετά το πολυαναμενόμενο πρωτάθλημα, παραλίγο να αποκλειστούν από το top-4 της Πρέμιερ Λιγκ. Την περασμένη σεζόν καταφέρανε να κερδίσουν 2 κύπελλα, να χάσουν ελάχιστα από τη Μάντσεστερ Σίτι στην εγχώρια αρένα και να φτάσουν στον τελικό του Champions League. Αλλά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, έχοντας κερδίσει το FA Super Cup (εξάλλου, κέρδισαν τους «πολίτες» με σίγουρο σκορ 3-1), στη συνέχεια οι «κόκκινοι» πήραν μόνο 9 βαθμούς σε 6 γύρους. Ναι, υπήρξε μια λαμπρή νίκη (9-0 επί της Μπόρνμουθ), και μια με δυνατή νίκη (2:1 επί της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ στην τελευταία επίθεση). Αλλά εν γένει τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο ντέρμπι την Έβερτον. Επιπλέον, 0-0 είναι σημαντικό κατόρθωμα του Alisson. Απέκρουσε πέναλτι και στη Νάπολη, αλλά οι Βρετανοί παρόλα αυτά έχασαν από τη Νάπολι με σκορ 1:4.

Η Γουλβς μπορούσε να κερδίσει μόνο τον Σεπτέμβριο

Οι «Λύκοι» θεωρούνται ένας δυνατός μεσαίος σύλλογος στην Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν έτσι με τον Nuno Espirito Santo, ο οποίος το έργο από το Τσάμπιονσιπ, και παραμένει έτσι υπό τον διάδοχό του, Bruno Lage. Αυτός ο τεχνικός σημείωσε μια αντάξια περσινή σεζόν με τους παίκτες του, την πρώτη για τον εαυτό του στο Foggy Albion. Όμως μετά από μια παύση, η Γουλβς έδειχνε μέτρια, έχοντας κερδίσει μόλις 1 βαθμό στους 3 πρώτους γύρους της Πρέμιερ Λιγκ (0-0 με τη Φούλαμ με ήττες από Λιντς και Τότεναμ). Και μόνο μετά κατάφερε να κερδίσει, αλλά μόνο στο Λιγκ Καπ, με την Πρέστον. Στο πρωτάθλημα σημείωσε μόνο ισοπαλίες, με Νιούκασλ (1-1) και Μπόρνμουθ (0-0). Και μόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο κέρδισε επιτέλους. Λόγω του μοναδικού γκολ του Ποντένσε «στα αποδυτήρια» στο Molineux, νικήθηκε η Σαουθάμπτον. Ο Σάσα Καλάιτζιτς, που αγοράστηκε τον Αύγουστο για 18 περίπου εκατομμύρια, ένιωσε πόνο στο γόνατο κατά τον αγώνα με τη Σαουθάμπτον (1:0) και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Αποτέλεσμα της εξέτασης ήταν η διάγνωση της βλάβης του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γουλβς κέρδισε τελευταία φορά το 2019 και μετά στο κύπελλο. Μετά από αυτό, και οι 7 αγώνες έληξαν με τις νίκες της Λίβερπουλ.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ θεωρείται το φαβορί, κάτι που είναι φυσικό. Αλλά μην υπερεκτιμάτε την ομάδα, αντικειμενικά έχει προβλήματα. Η επιλογή με χάντικαπ «+2 γκολ» στη Γουλβς μοιάζει ωραία για τον επερχόμενο αγώνα (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *