The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Γουέστ Μπρόμιτς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-ВестБромвич-27.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λίβερπουλ. Στάδιο Άνφιλντ

Το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο επόμενος αγώνας του δέκατου πέμπτου γύρου της Premier League μεταξύ Λίβερπουλ και Γουέστ Μπρομ.

Λίβερπουλ

Προς το παρόν η Λίβερπουλ ηγείται με σιγουριά την κατάταξη, έχοντας 31 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 36:19. Την προηγούμενη μέρα οι «κόκκινοι» νίκησαν την Κρίσταλ Πάλας 7:0. Και πριν από αυτό φάνηκαν αρκετά καλοί σε μονομαχίες με τους Τότεναμ (2:1), Φούλαμ (1:1), Γουλβς (4:0) και Μπράιτον (1:1).

Γουέστ Μπρόμιτς

Οι δείκτες της Γουέστ Μπρόμιτς έχουν ως εξής: δέκατη ένατη θέση, επτά βαθμοί στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 10:29. Επιπλέον, μετά τη νίκη 1:0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τα «κοτσύφια» δεν κατάφεραν να επικρατήσουν επί της Κρίσταλ Πάλας (1:5), της Νιούκασλ (1:2), της Μάντσεστερ Σίτι (1:1) και της Άστον Βίλα (0:3).

Πρόβλεψη

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ των ομάδων υπέρ της Λίβερπουλ, η οποία είναι επίσης σχεδόν άψογη εντός έδρας. Αμφιβάλλω πάρα πολύ τις ικανότητες της Γουέστ Μπρόμιτς να αποφύγει ένα καταστροφικό φιάσκο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *