The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Ливерпуль-МанчестерСити-03.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 4 αγωνιστική ημέρα από τις 6

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League θα συνεχιστεί στο Λίβερπουλ, όπου η ντόπια ομάδα θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ κέρδισε τους τρεις εναρκτήριους αγώνες του Champions League με συνολικό σκορ 11:5, ηττήθηκαν η Μίλαν (3:2), η Πόρτο (5:1) και η Αθλέτικο (3:2). Όπως μπορείτε να δείτε, οι «κόκκινοι» έχουν εξαιρετικές δυνατότητες επίθεσης. Και στο εθνικό πρωτάθλημα οι παίκτες του Κλοπ είναι δεύτεροι, παρά την πρόσφατη ισοπαλία 2:2 με την Μπράιτον.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πλησιάζει την ευρωπαϊκή διοργάνωση με φόντο την πρώτη στη σεζόν σίγουρη νίκη επί αντιπάλου 3:0 επί της Μπέτις. Αλλά αν στη La Liga οι «στρωματάδες» βρίσκονται μεταξύ των ηγετών, στην ηπειρωτική αρένα εξακολουθούν να βρίσκονται στο πάχος του αγώνα. Εκεί οι Μαδριλένιοι σημείωσαν τέσσερις βαθμούς σε μονομαχίες με Πόρτο (0:0), Μίλαν (2:1) και Λίβερπουλ (2:3).

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Λίβερπουλ θα κερδίσει ξανά τρεις βαθμούς σε αυτή την αναμέτρηση, αφού η σημερινή Ατλέτικο είναι αισθητά κατώτερη στην κατηγορία. Έτσι, οι παίκτες του Μερσεϊσάιτ πρόωρα θα εγγυηθούν την πρόκριση στους 16, κάτι που αποτελεί εξαιρετικό κίνητρο γι’ αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι:νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,67.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *