The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Аталанта-25.11b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άιντιλντ

Την Τετάρτη η Λίβερπουλ μπορεί να λάβει το καθεστώς του συμμετέχοντα στα πλέι-οφ του Champions League. Για να το κάνει αυτό, πρέπει να νικήσει την Αταλάντα στο Άιντιλντ, αλλά σίγουρα ο Κλοπ δεν θα θυσιάσει τον αγώνα του 4ου γύρου του ευρωπαϊκού διαγωνισμού;

Η Λίβερπουλ δημιούργησε κατάλληλα «μαξιλάρι» στον 1ο γύρο

Οι «κόκκινοι» αναγκάζονται τώρα να πειραματίζονται με τη σύνθεση. Απλώς δεν έχουν αρκετούς παίκτες, ειδικά στην άμυνα, όπου σίγουρα δεν θα υπάρχει το κύριο ζεύγος των κεντρικών αμυντικών, φαν Ντάικ – Gomez. Και αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τον Γιούργκεν Κλοπ. Η δύναμη αυτών των παικτών της κύριας σύνθεσης που παίζουν ακόμα πρέπει να φυλαχτεί για την Πρέμιερ Λιγκ, όπου το καθήκον της διατήρησης του τίτλου δεν έχει ακυρωθεί. Ο επόμενος αγώνας υπόσχεται να είναι δύσκολος εκεί – ταξίδι στην Μπράιτον. Έτσι, κανείς δεν θα εκπλαγεί αν την Τετάρτη ο Γερμανός προπονητής θα παρουσιάσει το μέγιστο των ντουμπλέρ στο Champions League, ευτυχώς, έχουν σημειώσει 9 βαθμούς από τους 9 και, τουλάχιστον, πιθανότατα η θέση στα πλέι οφ δεν θα πάει πουθενά.

Η Αταλάντα δεν είναι στην καλύτερη φόρμα αυτή τη στιγμή

Η «θεά» υπό τον Gian Piero Gasperini έγινε μόνιμο μέλος της ομάδας ηγετών της Serie A. Στο τελευταίο Champions League οι Ιταλοί έπαιξαν καλά. Και αν μπορούσαν μόνο να μάθουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να υπερασπίζονται το πλεονέκτημά τους έναντι της ΠΣΖ. Αλλά εκεί στο τέλος οι «Bergamaski» απέτυχαν, χάνοντας δύο φορές τα τελευταία λεπτά. Τώρα η ομάδα των Miranchuk και Malinovsky δεν είναι σε κίνηση. Και αυτό αποδείχθηκε για άλλη μια φορά από τη μονομαχία με τη μέτρια Σπέτσια, το οποίο κατέληξε σε ντροπιαστική ισοπαλία για τους Ιταλούς. Ο Gasperini το εξήγησε από το γεγονός ότι οι παίκτες επέστρεψαν στις εθνικές τους ομάδες μία ημέρα πριν από τον αγώνα. Αλλά η ομάδα του έχει κερδίσει μόνο δύο από τους 8 τελευταίους αγώνες σε όλα τα τουρνουά. Συμπεριλαμβανομένου στο Champions League, όπου νίκησε τον Μίντιλαντ  4-0 εκτός έδρας (με το ντεμπούτο γκολ του Alexei). Αλλά μετά τα αποτελέσματα επιδεινώθηκαν: εάν με την Άγιαξ στο Μπέργκαμο κατάφεραν να κερδίσουν πίσω για ισοπαλία, χάνοντας το 1ο ημίχρονο 0-2, οι Βρετανοί κέρδισαν εδώ 5-0.

Προηγούμενοι αγώνες

Το παιχνίδι της 3ης Νοεμβρίου ήταν το πρώτο για αυτό το ζευγάρι. Και οι παίκτες του Μέρσεϊσάιντ δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο Μπέργκαμο: Ο Ντιόγκο Ζότα σημείωσε hat-trick, έβαλαν από ένα ακόμη γκολ ο Mane και ο Salah, ο οποίος έχει κολλήσει κοροναϊό.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ θα έχει ένα πειραματικό σετ άμυνας, αλλά θα έχει μερικούς ωραίους τελικούς. Η Αταλάντα έγινε διάσημη για το επιθετικό της στυλ. Περιμένουμε το επόμενο «σύνολο πάνω από 3,0» (απόδοση 1,6).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *