The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 5 Ιανουαρίου 2020

LIVERPOOL, ENGLAND - DECEMBER 04: Divock Origi of Liverpool battles for possession with Yerry Mina of Everton during the Premier League match between Liverpool FC and Everton FC at Anfield on December 04, 2019 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Κύπελλο Αγγλίας

Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020, 6:01 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Στις 5 Ιανουαρίου στον αγώνα των 64 του Κυπέλλου Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των ομάδων Λίβερπουλ και Έβερτον στο Άνφιλντ (Λίβερπουλ). Ο αγώνας αρχίζει στις 6:01 μ.μ..

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να υπερασπίζεται τον τίτλο του ισχυρότερου συλλόγου όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, οι «κόκκινοι» επιβεβαίωσαν αυτόν τον τίτλο με νίκη στον τελικό του παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων πάνω από τη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο 1-0. Το παιχνίδι του 19ου  γύρου εναντίον της Λέστερ Σίτι αποδείχθηκε πολύ σημαντικότερο για τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, όπου οι τύποι της Λίβερπουλ κέρδισαν σίγουρη νίκη 4-0, αυξάνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τον αγωνιζόμενο στον αγώνα για το τίτλο στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο αγώνα η Λίβερπουλ γιόρτασε επίσης τη νίκη, αυτή τη φορά οι «κόκκινοι» νίκησαν ελάχιστα την Γουλβς στην έδρα της με σκορ 1-, ο Μάνε σημείωσε το νικηφόρο γκολ για την ομάδα. Έτσι, προς το παρόν η ενδεκάδα της Λίβερπουλ είναι ανίκητη και είναι απίθανο η ομάδα να διακόψει τόσο τρομερό μακρύ νικηφόρο σερί στον αγώνα του κυπέλλου.

Έβερτον

Η Έβερτον δεν μπορεί να καυχηθεί με επιτυχημένα αποτελέσματα αυτή τη σεζόν, η ομάδα έχει σοβαρά προβλήματα, τα οποία πλήρωσε με θέση προπονητή ο Μάρκο Σίλβα, αντί του οποίου ήρθε ο Κάρλο Αντσελότι, με σκοπό να ενισχύσει σημαντικά το παιχνίδι των «ζαχαρωτών». Ο διορισμός του Ιταλού έφερε αμέσως αποτελέσματα, αφού οι «μπλε» υπό την ηγεσία του κέρδισαν αμέσως δύο νίκες, πρώτα απέναντι στην Μπέρνλεϊ 1-0 και στη συνέχεια πάνω από τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ 2-1. Όμως τη δοκιμασία με τη Μάντσεστερ Σίτι η Έβερτον δεν πέρασε, χάνοντας εκτός έδρας με σκορ 1:2. Ο αντίπαλος κυριαρχούσε πλήρως στο γήπεδο, αλλά τα «ζαχαρωτά» κατάφεραν να σπάσουν την άμυνα των «πολιτών» μια φορά, στο 71ο λεπτό η τύχη χαμογέλασε στο Ρισάρλισον.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες έρχονται για το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με διαφορετική διάθεση, η Λίβερπουλ είναι ισχυρότερη από ποτέ και σκιάζει κυριολεκτικά τους αντιπάλους, ενώ η Έβερτον μόνο ψάχνει το δρόμο της και προσπαθεί να κερδίσει την υψηλότερη δυνατή θέση στην Premier League. Στη πρωσωπική μονομαχία οι «κόκκινοι» θα κερδίσουν, τα αγόρια του Κλοπ θα πρέπει να νικήσουν ήρεμα τα «ζαχαρωτά», επιβεβαιώνοντας έτσι την υπεροχή τους στη Λίβερπουλ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *