The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Έβερτον: προγνωστικά για στοίχημα

Ливерпуль-Эвертон-24.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 24 Απριλίου 2022, 6:30 μ.μ.

Άνφιλντ

Φέρνουμε υπόψη των αναγνωστών μας την πρόγνωση του αγώνα Λίβερπουλ – Έβερτον, πώς θα τελειώσει αυτή τη φορά το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ;

Η Λίβερπουλ αναμένει τα λάθη των ανταγωνιστών

Οι Reds σκοτώνονται ανάμεσα σε τρία τουρνουά, με τα πράγματα να πηγαίνουν καλά παντού. Η Λίβερπουλ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και στο Champions League έφτασε στα ημιτελικά, όπου θα παίξει με τη Βιγιαρεάλ. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ νίκησαν εντός έδρας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 4:0. Ο σύλλογος είναι δεύτερος στην Πρέμιερ Λιγκ, μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με τους «πολίτες» θα υπάρχει ερήμην αγώνας, επομένως πρέπει να κερδίζουν και επίσης να περιμένουν τουλάχιστον ένα λάθος του ανταγωνιστή. Τώρα η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όλα είναι εντάξει, μόνο ο Φιρμίνο έχει έναν ελαφρύ τραυματισμό.

Τα «ζαχαρωτά» δεν είναι ακόμα ασφαλές

Η Έβερτον προκαλεί νευρικότητα στους φιλάθλους της, γιατί η ομάδα είναι μόλις 17η, η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι μόνο ένας βαθμός, ενώ υπάρχει και ένα παιχνίδι στο χέρι. Ωστόσο, τα «ζαχαρωτά» έχουν σημειώσει κάποια πρόοδο, ο σύλλογος σημείωσε 4 βαθμούς σε δύο συναντήσεις. Πρώτα κέρδισε εντός έδρας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1:0 και στη συνέχεια έμεινε ισόπαλη εντός έδρας με τη Λέστερ 1:1. Πέντε παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν μια τεράστια ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, μια νίκη σε ένα τέτοιο ντέρμπι είναι πάντα ένα μεγάλο δώρο για τους φιλάθλους. Στον πρώτο γύρο, η Λίβερπουλ κατάφερε να σημειώσει συντριπτική νίκη με σκορ 4:1.

Πρόβλεψη

Αν και πρόκειται για ένα σημαντικό ντέρμπι, οι φορείς στοιχημάτων δεν περιμένουν πολλές ίντριγκες, αφού η Λίβερπουλ δείχνει πλέον πολύ καλύτερη από τους γείτονές της. Πρέπει να λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η Έβερτον χρειάζεται όντως βαθμούς, οπότε τα «ζαχαρωτά» θα παίξουν σίγουρα με φουλ δύναμη. Τα παιδιά του Κλοπ είναι δύσκολο να σταματήσουν τώρα, αν και σε τέτοια ντέρμπι η διάταξη των τουρνουά σβήνει στο βάθος. Εδώ μοιάζει να περνάει το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 3 και απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *