The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool_29.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Άινφιλντ, Λίβερπουλ

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του εικοστού γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι σίγουρα το ματς μεταξύ Λίβερπουλ και Άρσεναλ Λονδίνου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των «κόκκινων», το οποίο είναι αρκετά λογικό, δεδομένης της τρέχουσας φόρμας των αντιπάλων, καθώς και των δυσκολιών των «κανονιέρηδων» στη σύνθεση. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Λίβερπουλ εξακολουθεί να κρατάει το προβάδισμα στην κατάταξη, οι παίκτες σίγουρα θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να κρατήσουν το υπάρχον χάντικαπ μπροστά στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ηγέτης

Η Λίβερπουλ στο συντομότερο χρονικό διάστημα έχει αυξήσει το χάντικαπ μπροστά στη Μάντσεστερ Σίτι στους επτά βαθμούς, χάρη στις νίκες της πάνω στην Γουόλβερχαμπτον και τη Νιουκάστλ, ενώ η ΜΣ σε αυτή την περίοδο έχασε από την Κρίσταλ Πάλας και τη Λέστερ Σίτι. Στο Άινφιλντ η Λίβερπουλ έπαιξε εννέα αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στους οποίους σημείωσε οκτώ νίκες και μία ισοπαλία.

Πέμπτη ομάδα

Η Άρσεναλ στον τελευταίο γύρο δεν κατάφερε να νικήσει την Μπράιτον στο πεδίο του αντιπάλου, παίζοντας με τους «γλάρους» σε ισοπαλία 1:1. Οι «κανονιέρηδες» είναι και πάλι κατώτεροι από την Τσέλσι στους βαθμούς, το χάντικαπ είναι δύο μονάδες και μπορεί να αυξηθεί έως πέντε. Εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» με τον Εμέρι παίζουν ένα κεφάλι καλύτερα από ό, τι έπαιζαν με τον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά αυτό δε θα είναι αρκετό για να κερδίσουν τουλάχιστον ένα βαθμό στο Άινφιλντ.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ έχει πετύχει 16 νίκες σε 19 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, είναι απίθανο οι «κόκκινοι» να σταματήσουν σ’ αυτό το σημείο. Πιθανότατα, αντίθετα, θα κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να συνεχίσουν τη νικηφόρα σειρά. Σε αυτό το ζευγάρι προτείνουμε ένα λογικό στοίχημα στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της  Λίβερπουλ με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *