The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Άρσεναλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Арсенал-28.09b

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λίβερπουλ. Στάδιο Anfield

Στο πλαίσιο των 16 του Αγγλικού Κυπέλλου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ και Άρσεναλ.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ είχε μια καλή αρχή στην Πρέμιερ Λιγκ με νίκες έναντι των Λιντς (4:3), Τσέλσι (2:0) και Άρσεναλ (3:1). Επιπλέον, ο εκπρόσωπος της Α’ Κατηγορίας η Λίνκολν ηττήθηκε στο Λιγκ Καπ (7:2). Η μόνη ατέλεια σε όλη την καλή σεζόν των «κόκκινων» είναι η ήττα από την ίδια Άρσεναλ στο Σούπερ Καπ της χώρας.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έχει αλλάξει σαφώς προς το καλύτερο υπό την ηγεσία του Μικέλ Αρτέτα. Η καταστροφική όγδοη θέση στο τελευταίο πρωτάθλημα φωτίστηκε από το θρίαμβο στο FA Cup και άμεση επιτυχία στο Europa League. Στην τρέχουσα εκστρατεία οι «κανονιέρηδες» νίκησαν τη Φούλαμ 3-0, την Γουέστ Χαμ 2-1 και τη Λέστερ 2-0 (στο Λιγκ Καπ), και επίσης έχασαν 1-3 από την Άρσεναλ.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι αυτή τη φορά η Λίβερπουλ δεν θα παίξει στη μέγιστη αποδοτικότητά της, καθώς η εμφάνιση στο Λιγκ Καπ απέχει πολύ από την κύρια προτεραιότητά τους. Σε ένα τέτοιο σενάριο, θα δούμε ξανά ανοιχτό ποδόσφαιρο με αμοιβαία αποτελεσματικότητα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *