The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Арсенал-28.09b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άινφιλντ

Ακόμα και τη Δευτέρα η Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας δεν θα αφήσει τους θαυμαστές της να βαριούνται· δύο αγώνες θα πραγματοποιηθούν αυτήν την ημέρα. Όλη η προσοχή, φυσικά, θα επικεντρωθεί στην αντιπαράθεση Λίβερπουλ – Άρσεναλ.

Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ θα προσπαθήσουν να εκδικηθούν για το Σούπερ Καπ

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε αυτή τη σεζόν με δύο νίκες, αν και είναι απίθανο η ομάδα να μπορέσει να φτάσει εκεί που ήταν στο τελευταίο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ στον πρώτο γύρο νίκησαν με δυσκολία τη Λιντς εντός έδρας με σκορ 4:3. Στον δεύτερο γύρο σημειώθηκε μια εκτός έδρας νίκη επί της Τσέλσι 2:0. Η Λίβερπουλ έπαιξε επίσης με δεύτερη σχεδόν σύνθεση στο Λιγκ Καπ, όπου νίκησε την αδύναμη Λίνκολν 7:2. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι η προτεραιότητα για τον σύλλογο, καθώς ήταν δύσκολο για τους παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ να αγωνιστούν για δύο τρόπαια ταυτόχρονα, πρώτα πήραν το Champions League και τον επόμενο χρόνο το Premier League. Η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να εκδικηθεί τους «κανονιέρηδες» για το Σούπερ Καπ που έχασε στην αρχή της σεζόν.

Οι «κανονιέρηδες» πρέπει να αποδείξουν ξανά την αξία τους

Η Άρσεναλ κατέστησε σαφές στην αρχή της σεζόν ότι θα αγωνιζόταν για τις υψηλότερες θέσεις. Το Europa League δεν θα αποσπά πολύ την προσοχή από την Premier League, γιατί στη φάση των ομίλων ο Αρτέτα πιθανότατα θα είναι σε θέση να αλλάξει το ρόστερ. Οι Λονδρέζοι έχουν επίσης δύο νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος, πάνω από τη Φούλαμ 3:0 και τη Γουεστ Χαμ 2:1. Καταφέρανε επίσης να νικήσουμε την ισχυρή Λέστερ στο Λιγκ Καπ 2:0. 7 παίκτες ταυτόχρονα δεν θα μπορέσουν να παίξουν λόγω τραυματισμών, αλλά σχεδόν όλοι δεν ανήκουν στην κύρια βάση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν ήδη παίξει έναν αγώνα αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας ισοπαλία 1:1 στον αγώνα για το Σούπερ Καπ, και στη διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες της Άρσεναλ υπήρχαν πιο ακριβείς.

Πρόβλεψη

Αυτή είναι μια μάχη μεταξύ δύο κορυφαίων συλλόγων που βρίσκονται στην ομάδα των ηγετών μετά από δύο γύρους. Είναι προφανές ότι η Άρσεναλ έχει αλλάξει αυτή τη σεζόν, οπότε είναι περίεργο να βλέπουμε τέτοιες αποδόσεις υπέρ της Λίβερπουλ. Οι «κανονιέρηδες» σίγουρα ξέρουν πώς να αντισταθούν στους Μέρσεϊσαϊντ, ειδικά επειδή το άδειο Άινφιλντ δεν θα βοηθήσει πολύ τα παιδιά του Γιούργκεν Κλοπ. Περιμένουμε απρόβλεπτο αγώνα και στοιχηματίζουμε στην επιτυχία της Άρσεναλ με χάντικαπ +1,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι:νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,71.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *