The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για στοίχημα

Ливерпуль-Лестер-22.12

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Αυτή την Πέμπτη θα φιλοξενηθεί ο πρώτος ημιτελικός αγώνας του Λιγκ Καπ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ.

Λίβερπουλ

Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, η Λίβερπουλ είναι σταθερά εδραιωμένη στο top-4 της Premier League, αλλά έχει ελάχιστα αποθέματα για να παλέψει για τον τίτλο. Οπότε οι «κόκκινοι» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το Λιγκ Καπ, όπου έχουν ήδη αποδείξει την ανωτερότητά τους έναντι της Νόριτς (3:0), της Πρέστον (2:0) και της Λέστερ (4:3).

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ ξεκίνησε από τους 64 με σίγουρη νίκη 6-0 επί της Γουέστ Μπρομ, μετά την οποία ηττήθηκαν οι Γουίμπλεντον (3-0), Λιντς (2-0) και Σάντερλαντ (5-1). Όπως φαίνεται, οι παίκτες του Αρτέτα έχουν επιβιώσει με επιτυχία από την κρίση και είναι έτοιμοι να ανακτήσουν τις χαμένες θέσεις τους.

Πρόβλεψη

Λόγω του κορωνοϊού και του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης, τα οποία είναι σημαντικά λιγότερα στον αντίπαλό της. Προβλέπω ότι η φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Άρσεναλ δε θα χάσει με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *