The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Άγιαξ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Аякс-13.09

Champions League – Φάση των ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 2/6

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Άνφιλντ

Το Champions League συνεχίζει να ενθουσιάζει τους φίλους του ποδοσφαίρου με συναρπαστικές αναμετρήσεις, οι ειδικοί μας ετοίμασαν την πρόβλεψη για τον αγώνα της Λίβερπουλ με τον Άγιαξ.

Η Λίβερπουλ έχει μια δύσκολη σεζόν

Η Λίβερπουλ δεν χαροποιεί καθόλου τους οπαδούς της τη φετινή σεζόν και μάλιστα στο παρελθόν η ομάδα πάλευε για όλα τα τρόπαια. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα σημείωσε μόλις 9 βαθμούς σε έξι συναντήσεις, κάτι που της επιτρέπει να καταλάβει μόνο την έβδομη θέση. Οι παίκτες του Κλοπ στον τελευταίο γύρο δεν μπόρεσαν να κερδίσουν το ντέρμπι κόντρα στην όχι πιο επικίνδυνη Έβερτον – 0:0. Το ξεκίνημα ήταν αποτυχημένο και στο Champions League, όπου η ομάδα έχασε εκτός έδρας από τη Νάπολι με σκορ 1:4. Οκτώ παίκτες λόγω τραυματισμών θα χάσουν αυτή τη μάχη.

Η Άγιαξ έχει ένα δυνατό σερί

Μετά την αποχώρηση του Έρικ τεν Χαγκ από τη θέση του προπονητής και την πώληση κάποιων παικτών, η Άγιαξ θα μπορούσε να έχει ύφεση, αυτό θα ήταν λογικό, αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε καλά. Ο σύλλογος έχασε μόνο τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν από την PSV για το εθνικό supercup και στη συνέχεια σημείωσε 7 νίκες στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα συνήθως σκοράρει πολλά, χωρίς να χάνει σε πέντε συνεχόμενες συναντήσεις. Η Άγιαξ οδηγεί το πρωτάθλημα με 100% βαθμούς, δύο βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή. Η ομάδα ξεκίνησε αυτή τη σεζόν του Champions League με μια θεαματική εντός έδρας νίκη με 4-0 επί της Ρέιντζερς. Τρεις παίκτες δεν θα βοηθήσουν τους συνεργάτες σε αυτή τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων του Champions League το 2020, όταν η Λίβερπουλ κέρδισε και τις δύο συναντήσεις με το ίδιο σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Παρ’ όλες τις δυσκολίες και όχι την καλύτερη φόρμα, η Λίβερπουλ θεωρείται το φαβορί της επερχόμενης αναμέτρησης, οι Reds είναι πολύ δυνατοί στο Άνφιλντ, το κοινό τους πάντα βοηθούσε. Ας ρισκάρουμε να στοιχηματίσουμε σε μια καθαρή νίκη των γηπεδούχων, η Άγιαξ δεν έχει παίξει ακόμα απέναντι σε αντιπάλους αυτού του επιπέδου τη φετινή σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *