The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέτσε εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лечче-Фиорентина-17.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Stadio Comunale Via del Mare

Αυτή τη φορά στη Serie A, το πρόγραμμα περιοδειών θα κλείσει μόνο τη Δευτέρα το απόγευμα. Αργότερα απ’ όλους θα παίξουν μεταξύ τους οι Λέτσε και Φιορεντίνα. Θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι από τη Φλωρεντία να πετύχουν την επιθυμητή επιτυχία στο γήπεδο της νεοφερμένης του Calcio; Το αναλυτικό τμήμα του ιστότοπου έκανε μια αποκλειστική έκδοση της πρόβλεψης για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 17 Οκτωβρίου 2022.

Η Λέτσε ελπίζει ότι αυτή η προσπάθεια θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη

Οι «κιτρινό-κόκκινοι» έχουν ήδη προβιβαστεί στη Serie A περισσότερες από μία φορές. Επιπλέον, έχουν ήδη παίξει εδώ αρκετά πρόσφατα, τη σεζόν 2020/2021. Τότε, κατά διαστήματα έπαιζαν καλά, αλλά στο τέλος όλα κατέληξαν σε συντριβή. Τώρα αυτός ο σύλλογος έχει την ιδιότητα της πρωταθλήτριας της Serie B, αλλά αυτό δεν βοηθάει πολύ σε υψηλότερο επίπεδο. Ωστόσο, όσο για τους μέτριους στόχους ενός αρχάριου, όλα δεν φαίνονται τόσο άσχημα. Έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει και να έχει 7 βαθμούς, όχι και τόσο πολλά για 9 γύρους, αλλά δεν είναι στατιστικά ενός άνευ όρων αουτσάιντερ. Επιπλέον, τον περασμένο μήνα, καταφέρανε να μοιραστούν βαθμούς με τη Monza και την Cremonese και, το πιο σημαντικό, νικήσανε τη Salernitana εκτός έδρας. Και στον τελευταίο γύρο σημείωσαν μόνο 1:2 με τη Ρόμα.

Η Φιορεντίνα δείχνει πλέον σαφώς λιγότερο από ό,τι αναμενόταν από αυτήν

Οι «βιολέτες» ευχαριστούσαν ωραία (και πολυαναμενόμενα) την περασμένη σεζόν. Η απόφαση να δελεάσουν τον Vincenzo Italiano αποδείχτηκε πλήρως δικαιολογημένη. Με νέο τεχνικό, ο εκπρόσωπος της Φλωρεντίας, ακόμη και έχοντας πουλήσει τον σκόρερ Βλάχοβιτς τον Ιανουάριο, κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση και, ως εκ τούτου, να πάρει την ευκαιρία να παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν και μόνο στο Conference League. Εκεί, όμως, οι Ιταλοί έχουν πάρα πολλές εμφανείς αστοχίες και λάθη. Ταυτόχρονα, έχουν καταφέρει να κερδίσουν στο Calcio μόνο δύο φορές μέχρι στιγμής: στον 1ο γύρο, με την Cremonese, και στη συνέχεια ήδη στα μέσα Σεπτεμβρίου. Έχουν ήδη σημειωθεί ήττες 4 φορές, εκ των οποίων ήδη τρεις φορές στους τελευταίους 4 γύρους. Και τον Οκτώβριο, οι «βιολέτες» έχασαν αρχικά 0-1 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και την περασμένη Δευτέρα, στη Ρώμη, υπήρξε μια συντριπτική εντός έδρας ήττα από τη Λάτσιο. Ως αποτέλεσμα, η φιλόδοξη ομάδα επέστρεψε στη 13η θέση.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά τον υποβιβασμό από το Calcio το 2012, η ​​Λέτσε έπαιξε εναντίον της Φιορεντίνα μόνο την προηγούμενη σεζόν στη Serie A. Τότε οι ομάδες κατάφεραν να ανταλλάξουν νίκες εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί θεωρούν τη Φιορεντίνα ως το φαβορί της αναμέτρησης. Αλλά δεν είναι τόσο εντυπωσιακή και η Λέτσε δεν φαίνεται απελπισμένη. Αξίζει να σταματήσουμε στην προσφορά με «και οι δύο ομάδες να σκοράρουν» (απόδοση 1,85).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *