The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-Лестер-07.08

Σούπερ Καπ Αγγλίας – Τελικός

Σάββατο, 7 Αύγουστος 2021, 7:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Τελειώνουν επιτέλους οι ποδοσφαιρικές διακοπές στην Αγγλία. Ήδη το Σάββατο οι σύλλογοι της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας θα παίξουν το πρώτο τους παιχνίδι. Ωστόσο, μέχρι στιγμής στο επίπεδο Σούπερ Καπ, το οποίο, παρά το επίσημο καθεστώς, δύσκολα λαμβάνεται στα σοβαρά από μεγιστάνα του επιπέδου της Μάντσεστερ Σίτι. Ευκαιρία για τη Λέστερ να κερδίσει το τρόπαιο στο Γουέμπλεϊ;

Η Λέστερ αφήνει μάλλον αμφιλεγόμενες εκτιμήσεις υπό τον Ρότζερς

Οι «αλεπούδες» θα μείνουν για πάντα στη μνήμη ως οι συντάκτες του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού παραμυθιού των αρχών του 20ού αιώνα. Ήταν σχεδόν αδύνατο να επαναληφθεί η συγκλονιστική ανακάλυψη «του Claudio Ranieri» από την αρχή. Αλλά υπό τον Μπρένταν ο σύλλογος επιστρέφει ξανά ανάμεσα στους πραγματικούς διεκδικητές θέσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα μπόρεσε να προσπεράσει αντιπάλους όπως η Άρσεναλ και η Τότεναμ… Αλλά ταυτόχρονα, τόσο το 2020 όσο και το 2021, απέτυχαν στο τέλος και έχαναν την 4η θέση και μαζί της η πρόκριση στο κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο… δύσκολα η κατάκτηση του FA Cup θα μπορούσε να το αναπληρώσει. Τώρα περιμένει ένα νέο ξεκίνημα, ήδη με ενισχυμένη σύνθεση, με έμπειρο Μπρένταν και νεαρούς Sumare και Daka.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την περασμένη σεζόν με θαυμαστικό

Οι «πολίτες» κατάφεραν να ανακτήσουν την ιδιότητα του ισχυρότερου συλλόγου του Foggy Abion. Στην πραγματικότητα, δεν υπήρξε αγώνας για τον τίτλο, παρά μόνο στην αρχή, μέχρι τα Χριστούγεννα. Ως αποτέλεσμα, παρά την καθυστέρηση στην αρχή, καταφέρανε να ανακτήσουν τον τίτλο πρόωρα. Η ομάδα ενημέρωσε επίσης την ιστορία: ο Γκουαρδιόλα έφερε τους σημερινούς παίκτες του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ… Εκεί όμως η Σίτι, ως το αδιαμφισβήτητο φαβορί, έχασε από την Τσέλσι και ο Πεπ, όπως φαίνεται, ξεπέρασε και δούλεψε πάλι τον εαυτό του. Δεν απέκλεισαν ότι πολλά θα αλλάξουν αυτό το καλοκαίρι, έγραψαν ότι πολλοί ηγέτες έχασαν την εμπιστοσύνη τους, ακόμα και ο Στέρλινγκ. Όμως μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει μόνο ο Αγκουέρο και ο Έρικ Γκαρσία, καθώς υπέγραψαν συμβόλαιο μόνο με τον Κάρσον, σαφώς για το ρόλο εφεδρικού τερματοφύλακα. Περιμένουν συνέχεια τον Grealish και/ή τον Kane, αλλά μέχρι στιγμής και οι δύο συμφωνίες δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Είναι επίσης ενδιαφέρον αν ο Zinchenko θα συνεχίσει να βγαίνει στο γήπεδο το ίδιο τακτικά όσο το 2020/2021;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λέστερ υπό τον Ρότζερς ήταν ένας δυσάρεστος αντίπαλος για την πρωταθλήτρια. Ακόμα και την περασμένη σεζόν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα των «πολιτών» με σκορ 5-2. Εκείνοι, ωστόσο, κατάφεραν μετά να εκδικηθούν στο «King Power», κερδίζοντας 2-0.

Πρόβλεψη

Φυσικά, η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί. Χρειάζεται όμως πραγματικά το Σούπερ Καπ; Δεν πρέπει να είναι βαρετός ο αγώνας, ας επιλέξουμε το στοίχημα «σύνολο είναι πάνω από 2,5» (απόδοση 1,74).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *