The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για στοίχημα

Лестер-МанчестерСити-11.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Η νέα σεζόν μόλις ξεκίνησε. Αλλά το Σάββατο η Λέστερ και η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξουν σε αυτό για δεύτερη φορά. Οι συμμετέχοντες στο Σούπερ Καπ, τώρα θα παίξουν στην Premier League και οι «πολίτες» θα έχουν διαφορετική σύνθεση και διαφορετική στάση. Θα εκδικηθεί ο Γκουαρδιόλα τον Ρότζερς; Το τμήμα εμπειρογνωμόνων του ιστότοπου μας έκανε πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα της Premier League στις 11 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Λέστερ ορμάει για να κυνηγήσει το όνειρό της να παίξει ξανά στο Champions League

Οι «αλεπούδες» δύο φορές στη σειρά έχασαν οδυνηρά τη θέση στο top-4 του βαθμολογικού πίνακα. Και τις δύο φορές όλα αποφασίστηκαν στους τελευταίους γύρους, σε “μετωπικούς” αγώνες ενάντια σε άμεσους ανταγωνιστές. Αλλά οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς κατάφεραν να κερδίσουν 2 τρόπαια το 2021, πρώτα το Κύπελλο και μετά το Σούπερ Καπ της Αγγλίας. Μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν  αρκετά ενδιαφέρουσες, τι αξίζει ο Πέτσον Ντάκα που σκοράρει πολλά γκολ. Από τις απώλειες – μόνο οι παλιοί Μόργκαν και Φουξ, που ήταν στη σύνθεση του πρωταθλήματος του Ρανιέρι. Βέβαια ο Έβανς και ο Φοφάνα έχουν τραυματιστεί και αυτοί είναι οι βασικοί παίκτες στην άμυνα. Ως εκ τούτου, 1-4 με τη Γουέστ Χαμ. Αν και είναι το μοναδικό λάθος, οι υπόλοιπες 3 συναντήσεις κερδήθηκαν.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να παίζει χωρίς δύο βασικούς παίκτες

Οι «πολίτες» έφεραν αντίθετα στην απόφαση να μην αφήσουν τους παίκτες να πάνε στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Κατόπιν καταγγελίας των επίσημων εκπροσώπων τους Βραζιλιάνους «απαγόρευσαν» για 5 ημέρες, δηλαδή, ουσιαστικά μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο, και ο Έντερσον με τον Γκάμπριελ Ζεσούς. Η απουσία του δεύτερου μπορεί να είναι ιδιαίτερα αισθητή, επειδή το καλοκαίρι δεν αγόρασαν κανέναν από τους επιθετικούς. Ειδικά για πολύ καιρό διαπραγματεύονταν για τον Κέιν, αλλά η Τότεναμ δεν τον άφησε. Λοιπόν, σε τέτοιες συνθήκες, ο πολύ ακριβός νέος Jack Grealish πρέπει να δείξει τον εαυτό του. Και στην πρώτη θέση στην επίθεση ο Πεπ συχνά άφηνε τον Φεράν Τόρες τον Αύγουστο, ο οποίος έχει 2 + 1 στους πρώτους γύρους της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι περίεργο να μάθουμε αν ο Καταλανός θα βγάλει τον Ζιντσένκο για το σημαντικό παιχνίδι; Ο ανταγωνιστής του, Mendy, αντιμετωπίζει τώρα τεράστια νομικά προβλήματα. Αλλά μέχρι στιγμής ο Αλέξανδρος έχει παίξει μόνο δύο φορές, βγαίνοντας πάντα σε αλλαγές.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λέστερ κέρδισε 2 από τους 3 αγώνες με τη Μάντσεστερ Σίτι τον τελευταίο χρόνο. Το 1-0 με πειραματική σύνθεση στο Σούπερ Καπ έχει ήδη αναφερθεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο οι «αλεπούδες» κέρδισαν με σκορ 5-2 στο Etihad.

Πρόβλεψη

Οι «πολίτες» πρέπει να κερδίσουν 3 βαθμούς, αυτή τη σεζόν θα υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός. Ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *