The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ Σίτι (Αγγλία) εναντίον Zοριά Λουχάνσκ (Ουκρανία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-Заря-22.10b

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λέστερ. King Power Stadium

Το πρόγραμμα του πρώτου γύρου του Europa League θα συνεχιστεί με τον βραδινό αγώνα μεταξύ Λέστερ και Zοριά Λουχάνσκ.

Λέστερ Σίτι

Η Λέστερ είχε μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες με συνολικό σκορ 12:4. Ιδιαίτερα θεαματικά οι «αλεπούδες» νίκησαν την Μάντσεστερ Σίτι City (5:2), παίζοντας εκτός έδρας. Αλλά έπειτα οι παίκτες του Ρότζερς επιβραδύνθηκαν σοβαρά και ηττήθηκαν σε μονομαχίες εντός έδρας από την Γουέστ Χαμ (0:3) και την Άστον Βίλα (0:1).

Zοριά Λουχάνσκ

Η Zοριά Λουχάνσκ απέχει πολύ από τη βέλτιστη κατάστασή της. Μόνο μία νίκη σε έξι γύρους της Premier League είναι μια άλλη επιβεβαίωση αυτού. Την παραμονή η ομάδα του Λουχάνσκ σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Κόλος και έτσι παρέμεινε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Επομένως, οι παίκτες του Skripnik δεν έρχονται στην καλύτερη διάθεση για το Europa League.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Zοριά Λουχάνσκ θα επιλέξει αμυντικό μοντέλο παιχνιδιού για αυτόν τον αγώνα, ενώ η Λέστερ, η οποία είναι το φαβορί του επερχόμενου αγώνα, αντιμετωπίζει δυσκολίες στη γραμμή επίθεσης. Σε αυτήν την περίπτωση, τα γκολ που θα σημειωθούν εδώ θα βρίσκονται εντός των κανονικών ορίων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *