The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Τότεναμ: προγνωστικά για στοίχημα

Лестер-Наполи-16.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Στις 16 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί πραγματοποιηθούν τρεις συναντήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, σε αυτές τις συναντήσεις θα επικεντρωθεί η κύρια προσοχή των οπαδών του ποδοσφαίρου. Οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει τα προγνωστικά τους για τον αγώνα Λέστερ – Τότεναμ.

Οι «αλεπούδες» δεν έχουν την πιο λαμπερή σεζόν

Η Λέστερ έχει ήδη μάθει τους θαυμαστές της ότι παλεύει για την πρώτη 4άδα, αν και τις δύο τελευταίες σεζόν ο σύλλογος από θαύμα δεν μπήκε στο Champions League. Στο τρέχον πρωτάθλημα οι «αλεπούδες» στερούνται σταθερότητας, είναι μόλις όγδοες, και μέχρι το τοπ-4 θέλουν 6 βαθμούς. Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς κέρδισαν με σιγουριά τον τελευταίο τους αγώνα εντός έδρας με τη Νιούκασλ με σκορ 4:0. Ο σύλλογος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τη φάση των ομίλων του Europa League και τώρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Conference League. Εκ των προτέρων είναι γνωστό ότι 11 ποδοσφαιριστές θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση, εκ των οποίων οι 8 βρίσκονται σε καραντίνα.

Οι Σπερς θα προσπαθήσουν να βγουν από την καραντίνα

Η Τότεναμ βρίσκεται σε ένα σερί τριών νικών στο πρωτάθλημα και κατέχει την έβδομη θέση, έξι βαθμούς πίσω από το τοπ-4, αλλά υπάρχουν δύο παιχνίδια στο χέρι. Ο σύλλογος είχε ξέσπασμα κορωνοϊού, εξαιτίας αυτού, αναβλήθηκε ο αγώνας της Conference League με τη Ρεν, καθώς και η μάχη με την Μπράιτον. Αυτή τη στιγμή έξι παίκτες βρίσκονται σε καραντίνα, άλλοι δύο είναι τραυματισμένοι. Η τελευταία φορά που οι Λονδρέζοι έπαιξαν ήταν πριν από μιάμιση εβδομάδα, όταν νίκησαν τη Νόριτς Σίτι στο πρωτάθλημα με σκορ 3:0.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αναμετρήσεις μεταξύ αυτών των συλλόγων συχνά αποδεικνύονται ενδιαφέρουσες και θεαματικές, την περασμένη σεζόν αντάλλαξαν νίκες εκτός έδρας: η Λέστερ κέρδισε 2:0 και οι Σπερς απάντησαν 4:2.

Πρόβλεψη

Στην επερχόμενη μάχη είναι δύσκολο να κάνετε οτιδήποτε ερωτήσεις, γιατί το παιχνίδι μπορεί να αναβληθεί κιόλας, και αν οι ομάδες βγουν στο γήπεδο, δεν είναι γενικά ξεκάθαρο με τι συνθέσεις. Υπάρχει περίπτωση να συμμετέχουν οι παίκτες που δεν παίζουν τόσο συχνά, οπότε θα έχουν κάτι να αποδείξουν. Προσφέρουμε εδώ ένα προκαταρκτικό στοίχημα στο over 2,5, αν και αξίζει να εστιάσουμε στις ενδεκάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *