The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Τσέλσι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер - Челси

Κύπελλο Αγγλίας

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Στην Αγγλία το Σαββατοκύριακο θα παίξουν «σε δύο μέτωπα». Δεν θα ξεχάσουν την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο προημιτελικός του κυπέλλου θα είναι προτεραιότητα. Μεταξύ αυτών των αγώνων θα είναι ένα ενδιαφέρον ζευγάρι Λέστερ – Τσέλσι. Και οι δύο είναι καλοί στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τι θα δείξουν στο κύπελλο; Μοιραζόμαστε την πρόβλεψη για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες στις 28 Ιουνίου 2020.

Ανάλυση του αγώνα

Η Λέστερ δεν επέστρεψε στο αποκορύφωμά της μετά το lockdown

Οι «αλεπούδες», σύμφωνα με πολλούς, θα έπρεπε να είχαν λάβει ένα καλό μπόνους από την αναστολή της σεζόν. Βρέθηκε χρόνος για την πλήρη αποκατάσταση Βάρντι, του κύριου σκόρερ όχι μόνο του συλλόγου, αλλά και της Πρέμιερ Λιγκ. Και η ομάδα στο σύνολό της έχει την ευκαιρία να «επαναφορτίσει τις μπαταρίες», παίζει καλύτερα από οποιεσδήποτε προβλέψεις, αλλά οι δυνάμεις δεν είναι ατελείωτες. Οι παίκτες του Brendan Rogers όντως ξεκίνησαν τον Ιούνιο με νίκη με υπερβολική σιγουριά. Η Άστον Βίλα ηττήθηκε 4-0, ο Βάρντι και ο Μπαρνς σκόραραν «διπλό» και ο Άλμπρεϊτον έκανε 2 ασίστ. Αλλά και στις δύο επόμενες συναντήσεις, τόσο με την Γουότφορντ όσο και με την Μπράιτον, σημειώθηκαν ισοπαλίες. Ωστόσο, παραμένουν 6 πόντοι ακόμα μέχρι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους Γούλβς.

Η Τσέλσι «έστεψε» τη Λίβερπουλ

Οι «Αριστοκράτες» κατάφεραν να νικήσουν την Μάντσεστερ Σίτι την Πέμπτη. Ο Ντε Μπρέιν απάντησε στο γκολ του Πούλιτς, αλλά όλα αποφασίστηκαν στο τέλος του 2ου ημιχρόνου. Πρώτα, ένας πρώην παίκτης της Σαχτάρ, ο Fernandinho, έκανε φάουλ στην περιοχή του πέναλτι των «πολιτών», παίρνοντας δεύτερη «κίτρινη» σε συνδυασμό με πέναλτι στο τέρμα του Ederson. Στη συνέχεια, ένας άλλος, ο Willian, εφάρμοσε την ποινή, φέρνοντας τον πολυαναμενόμενο τίτλο στους «κόκκινους». Μπορούμε όμως να συμφωνήσουμε με τον Lampard, ο οποίος σημείωσε σωστά: το γεγονός της νίκης της ομάδας του είναι πιο σημαντικό γι’ αυτόν. Έγινε η τρίτη στη σειρά για τους «μπλε» στην Πρέμιερ Λιγκ και τους επέτρεψε να εδραιωθούν στην τρέχουσα 4η θέση στην κατάταξη. Τώρα μπορούν να στραφούν στο κύπελλο. Εκεί τον Μάρτιο η Τσέλσι κατάφερε να νικήσει την Λίβερπουλ. Δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί γύροι και γιατί ο «Λάμπς» με τους παίκτες του να μην κάνουν το κυνήγι του τρόπαιο του κύρους στην Αγγλία προτεραιότητά τους για το τέλος της σεζόν;

Προηγούμενοι αγώνες

Στους τελευταίους 11 αγώνες υπήρχε μόνο ένας, στον οποίο η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να κερδίσει. Σε 3 τελευταίες μάχες πάντα σημειωνόταν ισοπαλία, δύο φορές στο King Power και μία φορά στο Stamford Bridge.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το παιχνίδι κάθε ομάδα μπορεί να προσπαθήσει να κερδίσει, η κατάσταση του τουρνουά στην Πρέμιερ Λιγκ τους επιτρέπει να δώσουν προσοχή και δύναμη στο κύπελλο. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να βγει ένας καλός αγώνας με «το σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ» (απόδοση – 1,89). δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *