The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-Саутгемптон-16.01b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Λέστερ. King Power Stadium

Ο δέκατος ένατος γύρος της Premier League θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση μεταξύ Λέστερ και Σαουθάμπτον.

Λέστερ

Προς το παρόν η Λέστερ βρίσκεται στην τέταρτη θέση, έχει 32 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 31:21 και τέσσερις βαθμούς πίσω από τον αρχηγό. Έχοντας χάσει στα μέσα Δεκεμβρίου από την Έβερτον (0:2), στις ακόλουθες τέσσερις συναντήσεις οι «αλεπούδες» φαίνονταν άξιοι εναντίον της Τότεναμ (2:0), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2:2), Κρίσταλ Πάλας (1:1) και Νιούκασλ (2:1).

Σαουθάμπτον

Την ίδια στιγμή η Σαουθάμπτον απροσδόκητα τη Λίβερπουλ 1:0, έχασε από την Μάντσεστερ Σίτι με το ίδιο σκορ και σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Άρσεναλ, 0:0 με τη Φούλαμ και 0:0 με τη Γουέστ Χαμ Αυτή η ρεαλιστική προσέγγιση επιτρέπει στους Αγίους να διατηρήσουν την έβδομη θέση με 29 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 26:19.

Πρόβλεψη

Η Σαουθάμπτον θα χρησιμοποιήσει επίσης το αμυντικό μοντέλο εναντίον της Λέστερ, το οποίο θα επηρεάσει τη συνολική απόδοση του αγώνα. Ωστόσο, πιο διάσημοι γηπεδούχοι έχουν καλή πιθανότητα επιτυχίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Λέστερ δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,832.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *