The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-Рома-28.04_cr

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο King Power

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει στην Αγγλία την Πέμπτη. Όλα χάρη στο Κόνφερενς Λιγκ, εκεί εκείνη την ώρα ξεκινούν οι ημιτελικοί και η Ρόμα, με την οποία συνεργάζεται ο «Special», έρχεται να επισκεφθεί τη Λέστερ. Τι θα δείξουν οι «λύκοι» στο King Power; Το αναλυτικό τμήμα του site παρουσίασε πρόβλεψη για το σημαντικό αγώνα στις 28 Απριλίου 2022.

Η Λέστερ μπορεί να κερδίσει κάτι τώρα μόνο στο τουρνουά για το οποίο ο Μπρένταν Ρότζερς δεν γνώριζε τίποτα πριν από λίγους μήνες

Οι «αλεπούδες» και τις δύο περασμένες σεζόν, σχεδόν μέχρι την τελευταία, αν και ανεπιτυχώς στο τέλος, πάλεψαν για την 4η θέση, κάνοντας όνειρα για την επιστροφή στο Champions League. Κατάφεραν και πέρυσι να κερδίσουν το κύπελλο και μετά το σούπερ καπ της χώρας. Αλλά τώρα υπήρξε μια αισθητή πτώση, ο Vardy και η παρέα του έπεσαν στο επίπεδο ενός από τους μεσαίους στην Πρέμιερ Λιγκ και ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στις αναμετρήσεις του κυπέλλου νωρίτερα από το πρόγραμμα. Και στο Γιουρόπα Λιγκ κέρδισαν την 3η θέση και ήταν τυχεροί που αυτή τη σεζόν σήμαινε μεταφορά στο Κόνφερενς Λιγκ. Αλλά ήδη σε αυτό το τουρνουά, οι Βρετανοί νίκησαν ήδη 3 αντιπάλους, και δυνατούς κιόλας: μετά τη Ράντερς της Δανίας, ήταν η Ρεν και η PSV.

Η Ρόμα φτάνει στο τέλος της σεζόν σε καλή κατάσταση

Οι «τζιαλορόσι» δεν πέτυχαν θρίαμβο τη φετινή σεζόν. Φυσικά, προσκαλώντας τον Ζοσέ Μουρίνιο, στη Ρώμη ήλπιζαν σε επιστροφή στο Champions League το 2022. Αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται ότι το μέγιστο επίτευγμα για τον σύλλογο της πρωτεύουσας θα είναι η 5η θέση, φυσικά, είναι πρόοδος σε σύγκριση με την εποχή του Paulo Fonseca, αλλά περίμεναν κάτι περισσότερο. Ωστόσο, ο «Special» μπορεί να τελειώσει τον πρώτο χρόνο μετά την επιστροφή του στην Ιταλία με κατάκτηση του τροπαίου στο Κόνφερενς Λιγκ. Εκεί η ομάδα ξεκίνησε με προκριματικά, τον Αύγουστο με την Τραμπζονσπόρ, μετά νίκησε στον όμιλο, όπου έπαιξε μεταξύ άλλων με την ουκρανική Ζόρια. Ενώ στα πλέι οφ οι Ιταλοί πέρασαν τις Βιτέσε και Μπούντε-Γκλιμτ. Αλλά και τις δύο φορές δεν ήταν εύκολο για τους «λύκους»: μετά την ήττα στο Άρνεμ, οι Ολλανδοί προηγήθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Stadio Olimpico, οι Νορβηγοί κέρδιζαν εντός έδρας και μόνο μετά ηττήθηκαν με σκορ 4:0.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λέστερ περνά σχεδόν την 3η σεζόν στη διεθνή σκηνή. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που δεν συναντήθηκε με τη Ρόμα. Αν και στο Γιουρόπα Λιγκ το φθινόπωρο έπαιξε ανεπιτυχώς με τη Νάπολι.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και έχουν κίνητρο για τη νίκη για να φτιάξουν τη σεζόν. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο over 2,5 με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *