The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Ρεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-Наполи-16.09

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ– Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο King Power

Στους 16 του Κόνφερενς Λιγκ θα δούμε ένα συναρπαστικό ζευγάρι Λέστερ – Ρεν, πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι αναλυτές της ιστοσελίδας μας.

Οι «αλεπούδες» θα παλέψουν για το τρόπαιο

Η Λέστερ δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτή τη σεζόν, ο σύλλογος έχει κολλήσει στη μέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς να διεκδικεί τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος κατάφεραν να νικήσουν εντός έδρας την πολύπαθη Λιντς – 1:0. Ο μόνος τρόπος πρόκρισης στην ευρωπαϊκή διοργάνωση της επόμενης σεζόν είναι να κερδίσου το Κόνφερενς Λιγκ, αν και θα υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός. Στον τελευταίο γύρο, οι «αλεπούδες» νίκησαν εύκολα τη δανική Ράντερς, κερδίζοντας δύο φορές τον αντίπαλο. Ο σύλλογος έχει πολλές απώλειες προσωπικού, επτά παίκτες δεν θα παίξουν ταυτόχρονα λόγω τραυματισμών.

Η Ρεν είναι ισχυρός ανταγωνιστής

Οι Ερυθρόμαυροι έχουν σημειώσει σοβαρή πρόοδο το τελευταίο διάστημα, την περασμένη σεζόν ο σύλλογος έκανε ακόμη και το ντεμπούτο του στο Champions League. Αυτή η σεζόν πηγαίνει καλά, η Ρεν είναι τέταρτη στη Ligue 1, μόλις 3 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση. Η ομάδα βρίσκεται σε σερί τριών νικών, στον τελευταίο γύρο κέρδισε εντός έδρας την Ανζέ με σκορ 2:0. Θυμίζουμε ότι η Ρεν βρίσκεται στο Κόνφερενς Λιγκ από τη φάση των ομίλων, όπου ο σύλλογος κέρδισε έναν δύσκολο όμιλο. Η ομάδα πρέπει να ποντάρει στο πρωτάθλημα, γιατί το Ευρωπαϊκό Κύπελλο μπορεί να πάρει αδικαιολόγητα μεγάλη προσπάθεια. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε έξι παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Πρόβλεψη

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, οι αντίπαλοι δεν έχουν ξαναπαίξει μεταξύ τους. Η Λέστερ θεωρείται ελαφρύ φαβορί στην επερχόμενη μάχη, αλλά θα είναι μια αναμέτρηση αντάξιων ομάδων. Η υλοποίηση των ευκαιριών και ο παράγοντας της έδρας τους θα βγουν στο προσκήνιο. Με την υποστήριξη των φιλάθλων τους, οι «αλεπούδες» θα πρέπει να πετύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Φαίνεται ενδιαφέρον να ποντάρουμε στην καθαρή νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *