The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

gr_08

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Στάδιο King Power, Λέστερ

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας η Λέστερ Σίτι θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Γκουαρδιόλα θα βγάλει για τον επερχόμενο αγώνα σύνθεση που να πλησιάζει τη δεύτερη, ενώ για τη Λέστερ το Λιγκ Καπ έχει μεγάλη σημασία, διότι είναι ίσως η μόνη ευκαιρία για την ομάδα του Puel να προκριθεί στα Ευρωπαϊκά κύπελλα στο τέλος της σεζόν.

Όχι το καλύτερο σχήμα

Η Λέστερ Σίτι στους τελευταίους τρεις αγώνες δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει, παίζοντας ισοπαλία με τη Φούλαμ και χάνοντας από τη Τότεναμ και την Κρίσταλ Πάλας. Στην βαθμολογία του πρωταθλήματος η Λέστερ έπεσε στην 12η θέση, στο ενεργητικό των «αλεπούδων» υπάρχουν 22 βαθμοί. Ταυτόχρονα, αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η διαφορά από την έβδομη θέση, η οποία τελικά μπορεί να γίνει του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μόνο τρεις μονάδες.

Ένα άλλο τρόπαιο

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά αυτό αφορά τη βασική σύνθεση και υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες ότι οι “πολίτες” θα έρθουν στο King Power για να παίξουν με τη βάση. Μετά από την ήττα από την Τσέλσι στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, η Σίτι έπαιξε δύο αγώνες και στους δύο κέρδισε, πρώτα στο Τσάμπιονς Λιγκ νικήθηκε η Χόφενχαϊμ με σκορ 2:1, και στη συνέχεια στην Premier League έπεσε η Έβερτον με σκορ 1:3.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ Σίτι παίζει πάντα επιθετικά εντός έδρας της και τώρα οι «αλεπούδες» έχουν την ευκαιρία να προκριθούν στους ημιτελικούς του τρίτου σημαντικότερου τουρνουά στο αγγλικό ποδόσφαιρο και αυτή η κατάσταση πρέπει να εκμεταλλευτεί. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στην Αγγλία και την Ευρώπη, αλλά αυτό ισχύει για τους αγώνες όταν παίζει η κύρια σύνθεση της ομάδας, ενώ με τη Λέστερ θα αγωνιστεί η σύνθεση, η οποία μπορεί να ονομαστεί δεύτερη. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: γκολ της Λέστερ με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *